Header Ads

ΑΣΕΠ: Αυτοί είναι οι 302 δήμοι και περιφέρειες που θα κάνουν 782 μόνιμες προσλήψεις το 2021

φωτογραφία: ΙΝΤΙΜΕ

Στον διαδικτυακό ιστότοπο του υπουργείου Εσωτερικών αναρτήθηκε η απόφαση για την έγκριση των μόνιμων προσλήψεων που θα γίνουν στους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας το 2021. Σύμφωνα με το έγγραφο οι μόνιμες προσλήψεις ανέρχονται στις 782 και ενδέχεται να γίνουν με το νέο πλαίσιο κάλυψης τακτικού προσωπικού του ΑΣΕΠ μέσω ενός διαγωνισμού ανα έτος

Οι θέσεις για τις μόνιμες προσλήψεις στους ΟΤΑ Α και Β βαθμού (Δήμοι και Περιφέρειες) κατανέμονται σε 748 θέσεις τακτικού προσωπικού στους Δήμους και στις Περιφέρειες της Χώρας και 34 θέσεις δικηγόρων – νομικών συμβούλων με σχέση έμμισθης εντολής.

Ειδικότερα το υπουργείο Εσωτερικών προχώρησε σε εγκριση προσλήψεων προσωπικού στους Δήμους, στις Περιφέρειες καθώς και στα Νομικά Πρόσωπα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Χώρας, στο πλαίσιο του ετήσιου προγραμματισμού προσλήψεων για το έτος 2021.

Στο έγγραφο του ΥΠΕΣ επισημαίνεται ότι από τις εγκριθείσες θέσεις, θα παρακρατηθούν θέσεις που θα πληρωθούν από προστατευόμενα άτομα από τις λίστες του ΟΑΕΔ σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3 του Ν. 2643/1998, εξαιρουμένων των δικηγόρων με έμμισθη εντολή - νομικών συμβούλων για τις οποίες οι φορείς μπορούν να προβούν άμεσα στην διαδικασία πρόσληψης σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.

Οι δήμοι και οι περιφέρειες που θα προχωρήσουν σε μόνιμες προσλήψεις με βάσει το νέο πλαίσιο που θα νομοθετηθεί τις επόμενες ημέρες για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ, ανέρχονται σε 302.

Η λίστα με τους δήμους και τις περιφέρειες που θα προχωρήσουν σε μόνιμες προσλήψεις

ΜΟΝΙΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΣΕΠ

 

 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.