Header Ads

Η 'Εμιλι Ρατακόφσκι αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της με ένα βίντεο

H Έμιλι Ρατακόφσκι αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Δύο χρόνια μετά τον γάμο της με τον ηθοποιό Σεμπάστιαν Μπίαρ ΜακΚλάρντ, το 29χρονο μοντέλο πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς τις επόμενες εβδομάδες θα γίνει μαμά. 

Η Ρατακόφσκι, που ποζάρει στο εξώφυλλο της Vogue, μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα με ένα πολύ προσωπικό βίντεο το οποίο σκηνοθέτησε η φίλη της Λένα Ντάνχαμ κι έχει τίτλο «Who Will You Be?».

Στο φιλμάκι διάρκειας περίπου δυόμιση λεπτών, η κάμερα την ακολουθεί από την επίσκεψη στον γυναικολόγο και στην μπανιέρα, μέχρι στο σπίτι γυμνή μπροστά στον καθρέφτη, με τον σύζυγο της, αλλά και με τον σκύλο της. 

Στη συνέντευξη που συνοδεύει το εξώφυλλο η Ρατακόφσκι εξηγεί μεταξύ άλλων, τον λόγο για τον οποίον δεν θέλει να αποκαλύψει το φύλο του μωρού της. 

«Όταν λέμε με τον σύζυγο μου στους φίλους μας ότι είμαι έγκυος, η πρώτη ερώτησή μετά τα συγχαρητήρια είναι σχεδόν πάντα: ‘Ξέρετε το φύλο του μωρού;’’ Και θέλουμε να απαντήσουμε ότι δεν θα ξέρουμε το φύλο μέχρι το παιδί μας να γίνει 18 χρονών», δηλώνει η μέλλουσα μαμά. 

Και προσθέτει: «Όλοι γελούν με την απάντηση. Ωστόσο, υπάρχει μια αλήθεια στα λόγια μας, που υπονοεί ότι υπάρχουν πιθανότητες πολύ πιο περίπλοκες, ανεξαρτήτως των γεννητικών οργάνων που θα έχει το παιδί μας: Την αλήθεια ότι τελικά δεν έχουμε ιδέα ποιος μεγαλώνει μέσα στην κοιλιά μου». 

Πηγή: People 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.