Header Ads

Κοζάνη: Ο αριθμός θετικών στον κορονοϊό και νοσηλευομένων στα Νοσοκομεία

Κοζάνη: Ο αριθμός θετικών στον κορονοϊό και νοσηλευομένων στα Νοσοκομεία

Είκοσι εφτά νέα θετικά  κρούσματα στον κορονοϊό στην Π.Ε Κοζάνης ανακοίνωσε πριν από λίγο ο ΕΟΔΥ για σήμερα, εκ των όποιων το 1 συνδέεται με γνωστή συρροή, 9 ανακοίνωσε για την Π.Ε Καστοριάς  και 1 στην Π.Ε Φλώρινας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης, Χάρης Τσεβεκίδης, και που μετέφεραν στην διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε παρουσία του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα, οι διοικητές των νοσοκομείων Κοζάνης και Πτολεμαΐδας, αναφορικά με τον κορονοϊό και τους νοσηλευόμενους μέχρι σήμερα.
Στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης νοσηλεύονται 23 ασθενείς, ενώ με τα ύποπτα περιστατικά κορονοϊού ο συνολικός αριθμός φτάνουν τους 56. Επίσης από το Νοσοκομείο Κοζάνης διακομίσθηκαν διασωληνωμένοι για νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης 4 ασθενείς, ενώ κατέληξε σήμερα μια γυναίκα 90 ετών που νοσηλευόταν με κορονοϊό.

Στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας νοσηλεύονται 19 ασθενείς covid-19 και 5 ύποπτα περιστατικά, ενώ στη ΜΕΘ δύο ασθενείς.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: Σύνταξη- Δέσποινα Αμαραντίδου

www.ert.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.