Header Ads

Μπρουκ Σιλντς: Οι γυναίκες άνω των 50 δεν είναι τελειωμένες

.

Η ιδέα του να φορέσει μπικίνι ξεκίνησε, όπως λέει, από τις έφηβες κόρες της.

«Φορούσα εκείνα τα μεγάλα μαγιό που είχαν όσο το δυνατόν περισσότερο ύφασμα», λέει. «Οι κόρες μου ήταν σαν, ”μαμά, είναι γελοίο”. Ήταν κάπως σαν να βλέπω τον εαυτό μου μέσα από τα μάτια τους και να γιορτάζω πράγματα όπως τα οπίσθιά μου μου. Πράγματα που δεν θα ήθελα ποτέ να επικεντρωθώ στη ζωή μου. Ε, ναι, λοιπόν. Είμαι 55 ετών και λέω: ”Περίμενε ένα λεπτό, οι γυναίκες άνω των 50 δεν έχουν τελειώσει”».

Η Μπρουκ Σιλντς «μόλις ξεκινάει...», όπως συμπληρώνει χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Getting active in @life 1981 #tbt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brooke Shields (@brookeshields) στις

Πράγματι, πρόσφατα ξεκίνησε μια νέα καριέρα υπογράφοντας συμβόλαιο με το μεγάλο πρακτορείο IMG Models. Μ′ αυτή την αφορμή, η ηθοποιός και σύμβολο ομορφιάς μιλά για το «νέο ξεκίνημά της» και για μερικά άλλα μαθήματα ζωής.

Μόλις μπήκε σε lockdown με τον παραγωγό και σύζυγό της, Κρις Χέντσι, και τις κόρες της, την 17χρονη Ρόουαν και την 14χρονη Γκρίερ, (και χωρίς πρόσβαση σε γυμναστήριο) άρχισε να την δημοσιεύει στο Instagram τις προπονήσεις της στο σπίτι. «Οι προπονήσεις μου στο Instagram δεν ήθελα ποτέ να δημιουργούν άγχος», λέει. «(Ηθελα να) είναι απλώς προσβάσιμες και ένας τρόπος για να αποκτήσει κανείς κίνηση κι ενδορφίνες... Μπορώ να εγγυηθώ, αν κάνετε κάτι τέτοιο γιαπέντε λεπτά, θα είναι θετικό».

Και κάπως έτσι, έχοντας κατά νου τις συμβουλές από τις κόρες της, άρχισε να δημοσιεύει μερικές λήψεις μπικίνι που αποκάλυψαν στους ακολούθους της δικέφαλους μυς.

«Ακούστε, δουλεύω σκληρά (πάνω) σε αυτό. Κάθε μέρα, το καλοκαίρι έκανα δουλειά. Έχω κερδίσει την αυτοπεποίθησή μου».

Η ίδια μίλησε και για την δουλειά που έκανε μαζί με τον προπονητή της Νγκο Οκαφάρ.

«Μου είπε: ”’Αρχισες να πιστεύεις στην κατάθλιψή σου″. Κι είχε δίκιο. Δεν θέλω τα κορίτσια μου να το κάνουν αυτό. Απλώς σκεφτείτε πόσο υπέροχο θα ήταν αν όλοι μπορούμε να νιώσουμε αυτή την, μεγαλύτερη από την ζωή, ενέργεια».

ΠΗΓΗ: People

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.