Header Ads

Κανένα φυσικό δέντρο δεν είναι ίσιο σαν χάρακας

«Μας αρέσουν τα ψεγάδια. Και σε ένα φυσικό δέντρο είναι φυσικό να υπάρξουν», λέει στη HuffPost Greece ο νέος Πρόεδρος της Τεχνόπολης, Κωνσταντίνος Δέδες για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πλατείας Συντάγματος που, λίγες ώρες μετά τη φωταγώγησή του, άναψε φωτιά στο Twitter λόγω της κλίσης που έχει πάρει προς τα αριστερά. 

«Και στο σπίτι μας ένα φυσικό δέντρο δεν είναι ”αλφάδι”. ΄Ετσι δεν είναι»; μας λένε επίσης άνθρωποι του γραφείου τύπου του δήμου Αθηναίων στους οποίους απευθυνθήκαμε για απαντήσεις. 

«΄Ενα φυσικό δέντρο 17 μέτρων το οποίο έρχεται από το Καρπενήσι είναι λογικό να μην είναι ίσιο όπως ένας ”χάρακας”», λένε επίσης οι ίδιοι. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, συνεργεία επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί την πλατεία Συντάγματος για να πιστοποιήσουν ότι δεν τίθεται θέμα ασφάλειας. ΄Οπερ και εγένετο. «Σήμερα το πρωί επιστρατεύσαμε ανθρώπους να πάνε να ελέγξουν το δέντρο για λόγους ασφαλείας, κι όπως περιμέναμε μας διαβεβαίωσαν ότι δεν τίθεται θέμα ασφάλειας». 

Και καταλήγουν: «Κανείς δεν θα πάει να το φτιάξει, δεν τίθεται θέμα επισκευής ή αλλαγής. Είναι ένα μη θέμα πραγματικά. Είναι μια ωραία πλάκα που ξεκίνησε το πρωί και τώρα πάει να γίνει σοβαρό ... χωρίς να είναι», καταλήγουν. 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.