Header Ads

Πατήσια: Εξιχνιάστηκε η άγρια δολοφονία Αφγανού

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 33χρονου Αφγανού στα Πατήσια, που έγινε το βράδυ της Δευτέρας, με τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής να προχωρούν σε δύο συλλήψεις και να αναζητούν ακόμη ένα άτομο.

Δράστες είναι τρεις ομοεθνείς του, ένας 26χρονος και 28χρονοι, εκ των οποίων συνελήφθησαν οι δύο (ο 26χρονος κι ένας 28χρονος), ενώ ο τρίτος αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. Τι συνέβη: το βράδυ της Δευτέρας, το θύμα μετέβη σε καφετέρια της περιοχής στην οδό Αχαρνών στα Πατήσια και έπειτα από άγριο διαπληκτισμό που είχε με τους τρεις ομοεθνείς του, έβγαλε ένα πιστόλι και πυροβόλησε εναντίον τους.

Στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει, ωστόσο, τον καταδίωξαν, τον εγκλώβισαν στην οδό Νικοπόλεως στα Πατήσια και τον μαχαίρωσαν σε θώρακα και λαιμό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του στη μέση του δρόμου.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν στο νοσοκομείο τον 33χρονο Αφγανό που είχε ήδη εκπνεύσει και τους δύο ομοεθνείς του, που έφεραν τραύματα αλλά πλέον είναι εκτός κινδύνου. Από την αυτοψία στην περιοχή, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, δύο μαχαίρια και ένας κάλυκας.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση των υπόλοιπων δραστών, συνεχίζεται.

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.