Header Ads

Εορταστικά μενού υψηλής γαστρονομίας στο πιο μαγευτικό σημείο της Αθηναϊκής Ριβιέρας

Η  ομάδα του κοσμοπολίτικου εστιατορίου σας προσκαλεί να περιπλανηθείτε σε μια μοναδική, εορταστική εκδοχή της Japanese fusion κουζίνας, με δύο εντυπωσιακά μενού αποκλειστικά για την Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, 9 και 8 πιάτων αντίστοιχα, εμπνευσμένα από τον executive chef Τόνι Βρατσάνο και τον head chef της ζεστής κουζίνας Θωμά Κουράκο.

Highlights των εορταστικών μενού, στο Christmas Eve Omakase, η Beetroot Dry Miso Salad with Shrimps Sauté, το Slow Cooked Duck Breast with Wasabi Salsa και το Wagyu Aburi και στο New Year’s Eve Omakase, το Scallop Tataki with Jalepeno Dressing and XO salsa, το Langoustine Dumpling Nobu Style with Foie Gras Sauce και το Char-grilled Jumbo Shrimp with Bottarga Butter Miso, δημιουργίες που απογειώνουν γευστικά τα φετινά ρεβεγιόν.

Οι επικές gourmet προτάσεις συμπληρώνονται αρμονικά από τον κομψό αφρώδη οίνο Ferrari Perle, καθώς και με επιλογές από την πλούσια wine list του Matsuhisa Athens, η οποία διαθέτει 260 ετικέτες κρασιών. Στο UMI by Matsuhisa Athens, το πρώτο bar με την υπογραφή του Matsuhisa που φιλοξενείται πλέον στην ατμοσφαιρική σάλα, οι λάτρεις του fine drinking θα μπορέσουν να απολαύσουν εκλεπτυσμένα cocktails, όπως το Red Christmas και το Hot Butter Toddy που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για την εορταστική περίοδο.

Κάντε σύντομα την κράτησή σας και αφεθείτε σε ένα εκλεκτό, γαστρονομικό ταξίδι, απολαμβάνοντας μια εορταστική βραδιά μέσα σε ένα περιβάλλον κομψής πολυτέλειας, με θέα το ζεστό γαλάζιο του κόλπου του Αστέρα.

* Για το μενού της Παραμονής Χριστουγέννων ισχύει η τιμή των 130€ / άτομο και για το μενού της Παραμονής Πρωτοχρονιάς ισχύει η τιμή των 150€ / άτομο. Η επιλογή της φιάλης Ferrari Perle είναι προαιρετική και ισχύει η τιμή των 120 €.

 Matsuhisa Athens, Astir, Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 896 0510

Για περισσότερα νέα, ακολουθήστε το Matsuhisa στο Facebook & στο Instagram.

Sponsored Content / Huffpost Greece
Από το Blogger.