Header Ads

Στο ΑΣΕΠ η επόμενη προκήρυξη για μόνιμους σε δήμους

photo: Eurokinissi

Στο ΑΣΕΠ έχει ήδη φτάσει η έγκριση για έκδοση νέας προκήρυξης που θα αφορά 89 μόνιμες προσλήψεις σε δήμους της χώρας. Ήδη εγκρίθηκαν οι θέσεις που θα καλυφθούν απο τους προστατευόμενους του ΟΑΕΔ

Ειδικότερα σύμφωνα με απόφαση της Επιτροπής της Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου 33/2006 που δημοσιεύουν πρώτα τα Dikaiologitika News ήδη εγκρίθηκε η κίνηση διαδικασιών πλήρωσης 89 κενών οργανικών θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Δημοσίου Δικαίου σε ΟΤΑ α’ βαθμού και έχει αποσταλεί στον ΑΣΕΠ για να εκδώσει την προκήρυξη.

Οι προσλήψεις αυτές είναι στο πλαίσιο έκδοσης συμπληρωματικής προκήρυξης από το ΑΣΕΠ για την πρόσληψη τακτικού προσωπικού σε ανταποδοτικές υπηρεσίες.

Παράλληλα ήδη καθορίστηκε το συνολικό αριθμό των θέσεων εργασίας σε δήμους που πρόκειται να πληρωθούν από άτομα που προστατεύονται από τις διατάξεις του ν. 2643/1998 τους λεγόμενους προστατευόμενους του ΟΑΕΔ.

Οι θέσεις αυτές καθορίστηκαν σε έξι και θα κατανεμηθούν ως εξής:

ΑΣΕΠ

Η προκήρυξη αναμένεται να προκηρυχθεί άμεσα από τον ΑΣΕΠ αφού ακολουθεί πλέον μόνο η αποστολή της προκήρυξης και ηη πλήρης κατανομή των θέσεων για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

Μπέσκος Σωτήρης
Από το Blogger.