Header Ads

Τρία ξενοδοχεία απέκτησε η TUI Group στην Κω

Ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός οργανισμός της Γερμανίας, η TUI Group, που το 2018 έφερε στην Ελλάδα πάνω από 2,8 εκατ. ταξιδιώτες και έχει θέσει στόχο να ξεπεράσει τα 3 εκατ. το 2019, έχει τοποθετήσει τη χώρα μας σε περίοπτη θέση. Είναι η δεύτρη χώρα – αγορά μετά την Ισπανία και για το λόγο αυτό πραγματοποιεί σημαντικές επενδύσεις.

Μέσω της κοινοπραξίας TUI - Atlantica, επικράτησε με επιτυχία σε ένα πλειστηριασμό επιτυχώς, με συνέπεια τα τρία πρώην ξενοδοχεία Lakitira να ενσωματωθούν στο χαρτοφυλάκιο της TUI. Πέραν τούτου, όπως από πέρυσι είχε ανακοινώσει ο γερμανικός όμιλος, στην Ελλάδα ανοίγει την περίοδο αυτή ένα να νέο TUI Family Life ξενοδοχέιο στην Κρήτη, το TUIFamilyLifeEloundaBreeze, καθώς και τέσσερα ακόμη ξενοδοχεία του «adults only» εμπορικού σήματος TUI Sensimar, τα TUISensimarAtlanticaBelvedereResort & Spaστην Κω, TUISensimarZanteMarisστη Ζάκυνθο, TUISensimarInsulaAlbaστην Κρήτη και TUISensimarMeltemiBlu στη Σαντορίνη.

Συνολικά, τις επόμενες εβδομάδες πρόκειται να εγκαινιαστούν πάνω από 20 ξενοδοχειακές μονάδες σε 11 χώρες, τα οποία θα λειτουργούν με τα εμπορικά σήματα της TUI. Υψηλή ανάπτυξη παρουσιάζουν ιδιαίτερα τα ξενοδοχεία concept του ομίλου TUI: TUI Sensimar, TUI Family Life και TUI Sensatori. Το «all inclusive» conceptτων TUIMagic Life Clubξεκινά με τρεις νέες μονάδες το καλοκαίρι και τα κοινοπρακτικά επιχειρηματικά σχήματα Riu και Atlantica επεκτείνουν επίσης το χαρτοφυλάκιό τους.

Δημήτρης Μπαλής
Από το Blogger.