Header Ads

Ασχολείστε με τα social media; Η Βασίλισσα Ελισάβετ προσλαμβάνει κόσμο

Για όσους γνωρίζουν πώς να ανεβάζουν την τέλεια φωτογραφία στο Instagram και να γράφουν εμπευσμένα tweets, υπάρχει ανοιχτή μια ευκαιρία καριέρας στην επικοινωνιακή ομάδα της βρεταβνικής βασιλικής οικογένειας.

Στις θέσεις εργασίας που αναγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα του, το Μπάκιγχαμ αναφέρει πως αναζητά έναν υπάλληλο ψηφιακών επικοινωνιών για να βρει «νέους τρόπους να διατηρήσει την παρουσία της Βασίλισσας στη δημόσια σφαίρα και στην παγκόσμια σκηνή».

Ο ρόλος θα περιλαμβάνει την κάλυψη κρατικών επισκέψεων, την έρευνα και τη σύνταξη άρθρων και τη διαχείριση ψηφιακών μέσων και η αμοιβή που προσφέρεται είναι περίπου 35.000 ευρώ ετησίως, ανάλογα και με την εμπειρία του υποψηφίου.

Ο επιτυχών θα εξασφαλίσει επίσης ένα «ολοκληρωμένο πακέτο παροχών», ετήσια άδεια 33 ημερών και δωρεάν γεύματα. Η μόνιμη θέση βρίσκεται στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν είναι ξένη προς τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης - τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους δημοσίευσε τo πρώτο της ποστάρισμα στο Instagram κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο Μουσείο Επιστημών του Λονδίνου στο λογαριασμό @TheRoyalFamily.

Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας έχει εκατομμύρια ακολούθους στους λογαριασμούς της στο Instagram, το Facebook και το Twitter. Τους τελευταίους μήνες, μάλιστα, έχει αναλάβει δράση για να καταπολεμήσει τα καταχρηστικά σχόλια στα μέσα κοινωνιικής δικτύωσης.

Το παλάτι εξέδωσε το Μάρτιο μια δέσμη κατευθυντήριων γραμμών για τα social media, ζητώντας από τους χρήστες να «δείχνουν ευγένεια και σεβασμό για όλα τα υπόλοιπα μέλη των κοινωνικών μέσων».

Πηγή: CNN

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.