Header Ads

Brexit: Οι Βρετανίδες «ψηφίζουν» για πρωθυπουργό τον όμορφο τενχικό ήχου της Μέι

Το πιο καλό πράγμα που συνέβη με την παραίτηση της Μέι είναι ο τεχνικός που έφτιαχνε τον ήχο πριν την ανακοίνωση της Βρετανίδας πρωθυπουργού, απεφάνθη ο γυναικείος πληθυσμός της χώρας που ξεσάλωσε στα social media.

Πρόκειται για τον «τύπο στο πόντιουμ», όπως έχει γίνει γνωστός από το πρωί της Παρασκευής, έναν νεαρό εμφανίσιμο, καλογυμνασμένο άνδρα, τον οποίον απαθανάτισαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε ζωντανή μετάδοση, κατά τη διάρκεια των δοκιμών του ήχου στο μικρόφωνο.

Στην πραγματικότητα κανείς δεν έχει ιδέα ποιος είναι. Ωστόσο, είναι πλέον ο απόλυτος πρωταγωνιστής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις χρήστριες του twitter να ζητούν ενθουσιασμένες την ανακήρυξή του σε νέο πρωθυπουργό της χώρας.

Τα σχόλια που αναρτήθηκαν προκαλούν γέλιο...

«Ψηφίζω τον τύπο του πόντιουμ για επόμενο πρωθυπουργό» έγραψε κάποιος.

«Ο τύπος του πόντιουμ είναι ”τούμπανο” σχολίασε κάποιος άλλος.

«Ο νέος πρωθυπουργός είναι αρκετά όμορφος» συμπλήρωσε ένας ακόμη χρήστης. Πάντως, πολλά από τα σχόλια αυτά προέρχονταν και από άνδρες.

«Κανείς δεν νοιάζεται πλέον, επειδή όλοι έχουν ”κολλήσει” με τον τύπο του πόντιουμ» υπογράμμισε μια από τις χιλιάδες θαυμαστριές του.

«Παρακολουθώντας τον ”καυτό” τύπο στο πόντιουμ, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι έκλεισε το μάτι στην κάμερα τουλάχιστον μια φορά», συμπλήρωσε ένας άλλος.

Πηγή: HuffPost UK

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.