Header Ads

Γεννηματά: Το Κίνημα Αλλαγής θα είναι η έκπληξη των εκλογών

«Ψήφος αλλαγής για την Ευρώπη και την Ελλάδα Δεν χαρίζουμε ούτε μία ψήφο στον Τσίπρα και στον Μητσοτάκη. Ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ είναι χαμένη ψήφος. Είναι ψήφος στην πόλωση, στο διχασμό, στο αδιέξοδο» είπε η κ. Γεννηματά.

«Πανικός τους έχει πιάσει στο Μαξίμου. Κανένας εκμαυλισμός, κανένας εκβιασμός δεν περνάει. Δεν υπάρχει δίλημμα εκλογών. Οι πολίτες σηκώνουν το γάντι. Προκηρύξτε απόψε, τώρα εκλογές. Σας περιμένουμε. Η ψήφος στο κίνημα αλλαγής είναι αυτή που σας πονάει περισσότερο» πρόσθεσε.

Εξαπολύοντας επίθεση κατά της ΝΔ, είπε πως «όποιος ψηφίζει Μητσοτάκη λέει ναι στον Βέμπερ, στη διαρκή λιτότητα που τρέφει την ακροδεξιά και τον εθνικισμό», ενώ, αναφερόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως «όποιος ψηφίζει Τσίπρα παραδίδει το μέλλον της Ευρώπης, στη χαοτική ευρωπαϊκή αριστερά που στάθηκε σκληρά απέναντι στην Ελλάδα όλα τα χρόνια της κρίσης. Σε αυτή την Αριστερά ανήκει ο ΣΥΡΙΖΑ – κι ας μεταμφιέζεται κατά καιρούς. Κι ας προσπαθεί να μιμηθεί ως και τη φωνή του Ανδρέα Παπανδρέου. Έχει μπερδέψει την πολιτική με την επιθεώρηση».

 Οριστική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, είπε η κ. Γεννηματά, «έρχεται μόνο με δυνατό Κίνημα Αλλαγής. Και όταν ο κ.Μητσοτάκης λέει στους ψηφοφόρους του Κινήματος να τον ψηφίσουν , παίζει το παιχνίδι του Τσίπρα. Που άλλο που δεν θέλει. Νοιώθει την ανάσα μας και είναι σε πανικό. Γυρίστε τους την πλάτη».

«Ποτέ δεν επιδιώξαμε την προσωπική εξόντωση των αντιπάλων μας.Αυτές είναι πρακτικές της δεξιάς που αντιγράφει σήμερα και η νέα δεξιά του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς έχουμε αντιπάλους στην πολιτική και όχι εχθρούς» είπε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, ενώ κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως δέχτηκε πρόθυμα να παραδώσει τη Μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα στις Πρέσπες και να αναγνωρίσει δήθεν Μακεδονικό Έθνος.

«Δίχασε τον Ελληνικό λαό. Είναι ο κήρυκας του διχασμού» τόνισε. Αναφερόμενη στον κ. Μητσοτάκη, είπε πως «λέει ότι το κόμμα του είναι βαθιά λαϊκό, για να κρύψει ότι είναι βαθιά δεξιό, αλλά η αλήθεια δεν κρύβεται...δεν έχει πει κουβέντα για τις ευθύνες της Κυβέρνησης Καραμανλή 2004-09, για τον εκτροχιασμό της οικονομίας και την κρίση. Τα σενάρια συνωμοσίας σε βάρος του ΠΑΣΟΚ κατέρρευσαν».

«Δεν μπορεί πια να κρύψει ότι η στήριξή του στο Ευρωπαϊκό λαϊκό κόμμα , σημαίνει συνέχιση της ίδιας πολιτικής της λιτότητας. Τα αφήνει όλα στο έλεος της ασυδοσίας της αγοράς. Αντιμετωπίζει τον δημόσιο τομέα ως εχθρό. Απεχθάνεται τη λέξη ”κοινωνικό κράτος”» είπε η κ. Γεννηματά.

Αναφερόμενη στην πρόταση του ΚΙΝΑΛ, είπε πως «Έχουμε συγκεκριμένους στόχους και μέτρα για να εξασφαλίσουμε: Σιγουριά και αξιοπρέπεια στη ζωή μας. Δουλειές για τα παιδιά μας. Υγεία και παιδεία για όλους. Ανθρώπινες συντάξεις. Όμως δεν μπορούμε να προχωρήσουμε με τις δεσμεύσεις του κ. Τσίπρα. Με τη θηλιά στο λαιμό. Διεκδικούμε την αλλαγή του στόχου για πρωτογενή πλεονάσματα...διεκδικούμε να καταργηθεί το ”Υπερταμείο”. Να δημιουργηθεί Ταμείο Αξιοποίησης και όχι εκποίησης του Εθνικού πλούτου. Προϋπόθεση για να γυρίσει σελίδα η Ελλάδα είναι να επιτύχουμε κλίμα συνεννόησης. Να βάλουμε τέλος στην πόλωση και στο διχασμό».

Η χώρα, πρόσθεσε η Φώφη Γεννηματά, δεν αντέχει άλλο αυτό το τοξικό πολιτικό κλίμα.

«Σπάστε το κάλπικο δίπολο , κρατά τη χώρα καθηλωμένη. Σπάστε με την ψήφο σας τα οδοφράγματα της συντήρησης. Ανοίξτε το δρόμο της προοδευτικής αλλαγής. Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός και νέα περιπέτεια, το πραγματικό δίλημμα των εκλογών».

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.