Header Ads

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 29χρονης στην Καλλιθέα - Συνελήφθη ο πρώην σύζυγος

Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση ανθρωποκτονίας, της Γεωργιανής, η οποία διαπράχθηκε στις 13 Μαϊου, στην Καλλιθέα.

Η 29χρονη είχε βρεθεί νεκρή, βραδινές ώρες την επομένη, Τετάρτη 14 Μαϊου , εντός του διαμερίσματος που διέμενε στην Καλλιθέα. Από την νεκροψία - νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός.

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα, εξακριβώθηκε ότι δράστης είναι ο πρώην σύζυγος του θύματος, ηλικίας 32 ετών, επίσης γεωργιανής καταγωγής.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι το ζευγάρι, γονείς δύο μικρών παιδιών, είχε χωρίσει τον περασμένο Αύγουστο, αλλά ο 32χρονος ζήλευε παθολογικά και είχε συνεχώς προστριβές με την 29χρονη, την οποία ενοχλούσε και πολλές φορές χτυπούσε.

Την Τρίτη 13 Μαϊου, μετέβη για μια ακόμα φορά στο σπίτι, όπου κατά τη διάρκεια καβγά, στραγγάλισε την γυναίκα.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Σε βάρος του 32χρονου εκδόθηκε ένταλμα και θα οδηγηθεί την Παρασκευή 17 Μαϊου, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή΅ΑΠΕ - ΜΠΕ

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.