Header Ads

10 προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στο Λιμενικό ταμείο Λευκάδος

10 προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στο Λιμενικό ταμείο Λευκάδος
10 προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στο Λιμενικό ταμείο Λευκάδος

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, συνολικά δέκα (10) ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ∆ηµοτικού Λιµενικού Ταµείου Λευκάδος, που εδρεύει στην Λευκάδα

10 ∆Ε ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΩΝ

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι ηλικίας 18 έως 65 ετών.
Για τις θέσεις µε κωδικό 103 & 104, προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων που ανήκουν στον ίδιο πίνακα προσόντων, ανεξάρτητα από το σύνολο των µονάδων που συγκεντρώνουν, οι µόνιµοι κάτοικοι του ∆ήµου Λευκάδας.
Για τη θέση µε κωδικό 105, προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων που ανήκουν στον ίδιο πίνακα προσόντων, ανεξάρτητα από το σύνολο των µονάδων που συγκεντρώνουν, οι µόνιµοι κάτοικοι του ∆ήµου Μεγανησίου.

Υποβολή αιτήσεων συµµετοχής:
Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση έως και την 3 η Ιουνίου 2019 στα γραφεία της υπηρεσίας µας (Αντ. Τζεβελέκη & Υποσµ. Αθ. Κατωπόδη, 311 00 Λευκάδα, αρµόδια υπάλληλος Γεωργία ∆ιαµάντη, τηλ. επικοινωνίας 26453 60508).
Το πλήρες κείµενο της ανακοίνωσης (µαζί µε το «Παράρτηµα Ανακοινώσεων Συµβάσεων Εργασίας Ορισµένου Χρόνου (ΣΟΧ)» και τα «Ειδικά Παραρτήµατα (Α1) Απόδειξης Χειρισµού Η/Υ και (Α2) Απόδειξης Γλωσσοµάθειας») βρίσκεται αναρτηµένο στον πίνακα ανακοινώσεων του ∆ηµοτικού Λιµενικού Ταµείου Λευκάδος, των δηµοτικών καταστηµάτων των ∆ήµων Λευκάδας και Μεγανησίου, καθώς και στην ιστοσελίδα του ∆ήµου Λευκάδας στη διεύθυνση www.lefkada.gov.gr, απ' όπου οι υποψήφιοι µπορούν να λάβουν γνώση αυτής.

Καράπαπας Κωνσταντίνος
Από το Blogger.