Header Ads

Το νέο τραγούδι - έκπληξη της Μπιγιόνσε, ακούγεται στο ντοκιμαντέρ «Homecoming»

Δυο χρόνια μετά το επιτυχημένο Lemonade, η Μπιγιόνσε κυκλοφορεί νέο τραγούδι με τίτλο «Before I Let Go» το οποίο ακούγεται στους τίτλους τέλους του ντοκιμαντέρ «Homecoming: A Film By Beyoncé». 

Το ντοκιμαντέρ που είναι διαθέσιμο από τις 17 Απριλίου στο Netflix, περιλαμβάνει τη συναυλία της δημοφιλούς τραγουδίστριας στο μουσικό φεστιβάλ Coachella, καθώς και στιγμιότυπα από τις πρόβες. Δυο ώρες και δεκαεπτά λεπτά μετά το ντοκιμαντέρ, η Μπιγιόνσε τραγουδάει τη δική της εκδοχή του «Before I Let Go», την επιτυχία των Φρανκι Μπέβερλι και Maze από το 1981. Η αρχική εκδοχή του τραγουδιού δεν συμπεριλήφθηκε στις λίστες με τα καλύτερα τραγούδια, παρά μόνο στην R&B όπου και έλαβε τη 13η θέση. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπιγιόνσε τραγουδάει το κομμάτι. Το 1997 το συγκρότημα Destiny’s Child ηχογράφησε μια εκδοχή του τραγουδιού το οποίο δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Οταν διέρρευσε η πληροφορία ότι το «Before I Let Go» περιλαμβάνεται στο νέο ντοκιμαντέρ, κάποιοι αναρρωτήθηκαν αν πρόκειται για την εκδοχή των Destiny’s Child. Ομως η εκδοχή είναι καινούργια, αρκεί μόνο να ακούσετε την μπάντα που παίζει στη συναυλία. 

Το «Before I Let Go» είναι το προτελευταίο τραγούδι στο «Homecoming: The Live Album», το οποίο κυκλοφόρησε ταυτόχρονα με το ντοκιμαντέρ. 

Πηγή: Variety 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.