Header Ads

Άγγελος ντυμένος στα λευκά η Κάθριν Σβαρτσενέγκερ στο πάρτι που έγινε με αφορμή το γάμο της

Η Κάθριν Σβαρτσενέγκερ, όπως είναι γνωστό, είναι αρραβωνιασμένη με τον Κρις Πρατ από τις 14 Ιανουάριου και το Σάββατο διοργάνωσαν μια γιορτή, στην οποία οι καλεσμένοι, μπόρεσα να δώσουν τα δώρα τους για την μέλλουσα νύφη.

Η εντυπωσιακή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην έπαυλη της μαμάς της Κάθριν, Μαρία Σρίβερ, στο Μπρέντγουντ, Λος Άντζελες.

Εναέρια πλάνα δείχνουν τον κήπο του σπιτιού που τον διακοσμούσαν 11 στρογγυλά και ορθογώνια τραπεζάκια αλλά  και μπουφές με φαγητά και ποτά για τους καλεσμένους.

Η Κάθριν, ήταν μαγευτική με το λευκό φόρεμα που φορούσε το οποίο συνδύασε με τακούνια σε nude απόχρωση και διάφορα αξεσουάρ, όπως φυσικά το διαμαντένιο δαχτυλίδι του αρραβώνα της.

Την παράσταση παρόλα αυτά έκλεψε ο 39χρονος ηθοποιός με την γλυκιά πρόποση που έκανε αλλά και τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόταν στην Κάθριν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Στο πάρτι εμφανίστηκαν και ο Άρονλντ Σβαρτσενέγκερ, o πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια και πατέρας της Κάθριν. Εμφάνιση έκανε και η Όπρα Γουίνφρεϊ, η οποία ήταν κομψά ντυμένη και κρατώντας το δώρο των μελλόνυμφων στα χέρια της.

Δεν είναι γνωστό ακόμα πότε θα γίνει ο γάμος αλλά σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι θέλει να γίνει σε κλειστό κύκλο και να είναι όσο γίνεται μια ξεχωριστή στιγμή για αυτούς και τις οικογένειές τους.

 

Η Κάθριν και ο Κρις ανακοίνωσαν την δέσμευσή τους τον Ιανουάριο, μετά το διαζύγιό του από την Άννα Φάρις το 2017. Το ζευγάρι χώρισε τον Αύγουστο του 2017 μετά από ένα χρόνο γάμου.

 

Πηγή: Daily Mail

 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.