Header Ads

Βρετανία: Παρουσιαστής κατακεραυνώνει live κυνηγό που σκότωσε 5.000 ελέφαντες

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλημέρα Βρετανία», Πιρς Μόργκαν, βγήκε από τα ρούχα του κατά τη διάρκεια της ζωντανής τηλεοπτικής συνέντευξης με έναν κυνηγό ζώων που καυχιέται για τη δολοφονία περισσότερων από 5.000 ελεφάντων.

Ο κυνηγός από τη Ζιμπάμπουε, Ρον Τόμσον, δήλωσε κυνικά πως δεν αισθάνθηκε «τίποτα», όταν σκότωσε περισσότερους από 5.000 ελέφαντες, μαζί με 800 βουβάλια, 60 λιοντάρια, περίπου 50 ιπποπόταμους και περίπου 40 λεοπάρδαλεις.

Μάλιστα, συνέκρινε την «σταδιοδρομία» του με εκείνη ενός χειρουργού, εξηγώντας ότι ποτέ δεν θα επιτρέψει στα συναισθήματα να θολώνουν την κρίση του ενώ βρίσκεται στη δουλειά.

«Δεν ένιωσα τίποτα. Αν είχα εμπλακεί συναισθηματικά σε αυτό που έκανα, δεν θα μπορούσα ποτέ να καταφέρω να ολοκληρώσω τη δουλειά μου», δήλωσε.

Στη συνέντευξη, ο κυνηγός ζώων επέμεινε ότι δεν απολάμβανε τη θανάτωση των ελεφάντων και ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση χρηματοδοτεί τη θανάτωση τους, η οποία -όπως ισχυρίστηκε - είναι απαραίτητη για να ελέγξει τα ζώα που βλάπτουντα εθνικά πάρκα στη Νότια Αφρική. 

Ο Τομπσον  αμφισβήτησε επίσης ότι οι ελέφαντες είναι είδος υπό εξαφάνιση, παρά το γεγονός ότι ο πληθυσμός τους έχει συρρικνωθεί.

Εξαλλος ο παρουασιαστής χαρακτήρισε τον αποσπασματικό λόγο του «βάρβαρο».

Πηγή: RT

 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.