Header Ads

Φίλη της την χτύπησε με σφυρί και την παράτησε αιμόφυρτη επειδή ζήλευε

Μια 19χρονη έφηβη, η Ντεάνα Μπάροους, βρέθηκε σε ένα σοκάκι στην Αγγλία μετά από επίθεση που δέχτηκε από φίλη της, η οποία την χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι και την παράτησε στο σημείο, αιμόφυρτη.

Η Μπάροους, βρισκόταν σε έξοδο με τους φίλους της όταν ξαφνικά δέχτηκε μήνυμα από τον Σαμ Μποντ, με τον οποίο έβγαινε η φίλη της, Λούσι Ρίντιγκτον. Στο μήνυμα ο Σαμ, της ζητούσε να συναντηθούν στο σοκάκι που βρέθηκε τραυματισμένη. Εκείνη, χωρίς να υποψιαστεί κάτι, πήγε.

Όταν έφτασε εκεί, κάποιος με κουκούλα της επιτέθηκε και την χτύπησε με σφυρί πριν προλάβει να αντιδράσει. Έπεσε κάτω και προσπάθησε μέσα από τα αίματα που έτρεχαν στο πρόσωπό της να διακρίνει ποιος της επιτέθηκε.

Τελικά, δεν ήταν ο Σαμ αυτός που την κάλεσε εκεί και την χτύπησε αλλά η φίλη της Λούσι, που ζήλευε επειδή το αγόρι της έκανε παρέα με την Μπάροους,

«Κάποιος φορώντας κουκούλα πήδηξε από το πουθενά. Ένιωσα ένα χτύπημα στο πλάι του κεφαλιού μου και κατάφερα να ουρλιάξω πριν με χτυπήσει. Είδα κάποιον να στέκεται από πάνω μου και συνειδητοποίησα ότι ήταν η Λούσι», δήλωσε η 19χρονη σχετικά με το συμβάν.

«Άρχισα να την κλοτσάω μέχρι που απομακρύνθηκε και την ρώτησα για ποιον λόγο έκανε κάτι τέτοιο. Το μόνο που είπε ήταν ”Ξέρεις γιατί”».

Η Μπάροους κατάφερε να φτάσει σπίτι σχεδόν λιπόθυμη και η σοκαρισμένη μητέρα της την μετέφερε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου έκανε ράμματα σε τρεις διαφορετικά σημεία στο κεφάλι.

Η αστυνομία έψαξε το σπίτι της Ρίντιγκτον και βρήκε τρία σφυριά το ένα εκ των οποίων είχε το DNA της 19χρονης Μπάροους.

Όπως ανακαλύφθηκε στην συνέχεια η Ρίντιγκτον είχε χρησιμοποιήσει το κινητό του αγοριού της για να δελεάσει το θύμα χωρίς εκείνος να το γνωρίζει, αφού εκείνη την ώρα βρισκόταν σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

Χρειάστηκαν ωστόσο σχεδόν 18 μήνες για να παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου, κατά την διάρκεια των οποίων η Ρίντιγκτον έμεινε έγκυος και απέκτησε μια κόρη που πλέον είναι 6 μηνών. 

Στο δικαστήριο δήλωσε ένοχη και καταδικάστηκε σε 2 χρόνια εγκλεισμό σε ινστιτούτο για νεαρούς παραβάτες και της απαγορεύτηκε να πλησιάζει το σπίτι της Μπάροου αλλά και την ίδια για 3 χρόνια.

 

Πηγή: Daily Mail

 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.