Header Ads

Ακύρωση παραστάσεων για τον «Μισάνθρωπο» στο Εθνικό Θέατρο

Το Εθνικό Θέατρο ενημερώνει το κοινό ότι την Πέμπτη 2/5, την Παρασκευή 3/5,  το Σάββατο 4/5 και την Κυριακή 5/5, οι παραστάσεις του έργου «Μισάνθρωπος» του Μολιέρου, που παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδρά, στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, δεν θα πραγματοποιηθούν λόγω ατυχήματος ηθοποιού.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Πρώτης Κρατικής Σκηνής «παρακαλούνται οι θεατές που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια να προσέλθουν στα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου εντός είκοσι ημερών, για αλλαγή ή εξαργύρωση των εισιτηρίων τους ή να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 210.7234567 για εισιτήρια μέσω τηλεφωνικού κέντρου και internet». 

Ο «Μισάνθρωπος» -που συνεχίζεται μετά το Πάσχα, πέραν της ακύρωσης των τεσσάρων παραστάσεων- ανεβαίνει με έναν εξαιρετικό θίασο -Μιχαήλ Μαρμαρινός, Χρήστος Λούλης, Δημήτρης Παπανικολάου,  Άλκηστις Πουλοπούλου, Έλενα Τοπαλίδου,Έμιλυ Κολιανδρή, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Λαέρτης Μαλκότσης, Γιάννης Βογιατζής.

Ο Αλσέστ, μέλος της «καλής κοινωνίας», είναι αθεράπευτα ερωτευμένος με τη Σελιμέν. Μισεί, όμως, όλους τους άλλους, καθώς όσοι τον περιστοιχίζουν επιδίδονται ανελέητα στην κολακεία, στον κοινωνικό σχολιασμό και στις ίντριγκες, στην υποκρισία και στο ψεύδος. Όταν ο Αλσέστ δει με τα μάτια του πως, η αγαπημένη του, διάγει ακριβώς αυτή τη ζωή που ο ίδιος απεχθάνεται, επιλέγει την αναχώρηση και τη μοναξιά.



Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.