Header Ads

Η κόρη του Λουκ Πέρι έδωσε το όνομα του πατέρα της σε σχολείο στο Μαλάουι

Σχολείο στην Αφρική φέρει το όνομα του Αμερικανού ηθοποιού Λουκ Πέρι, δύο μήνες μετά τον θάνατο του από εγκεφαλικό επεισόδιο

Η κόρη του Πέρι, η 18χρονη Σόφι Πέρι, ανέβασε στο instagram φωτογραφία στην οποία εικονίζεται η ίδια μαζί με την μητέρα της -και πρώην σύζυγο του ηθοποιού- Μίνι Σαρπ, μπροστά από σχολείο στο Μαλάουι που έχει το όνομα του πατέρα της. 

«Ευχαριστώ όλους όσοι προσέφεραν τη βοήθεια τους στο πρότζεκτ μας» γράφει η Σόφι Πέρι κάτω από τη φωτογραφία. «Το πρώτο μας σχολείο αποπερατώθηκε και δεν μπορώ να περιγράψω πόσο περήφανη και ενθουσιασμένη είμαι, που θα το δω να ανοίγει την Τετάρτη. Ευχαριστώ τον καταπληκτικό συνεργάτη μου Ρούμπεν για όλα. Κυρίως, για τη στήριξη στον αγώνα να δώσω στο σχολείο το όνομα του πατέρα μου» σημειώνει η νεαρή γυναίκα, η οποία προσφέρει εθελοντική εργασία στη δημιουργία δομών υγείας και εκπαίδευσης για τα παιδιά της Αφρικής. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Love these boys 💛 as for Gabi, she’s okay I guess🥰😂

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophie Perry (@lemonperry) στις

Τους τελευταίους μήνες, η Σόφι Πέρι, μαζί με τους φίλους της Γκαμπριέλα και Ρούμπεν, βρίσκεται στη χώρα αυτή της νοτιοανατολικής Αφρικής και εργάζεται με την ΜΚΟ «One World Center» για την ανοικοδόμηση εκπαιδευτικών μονάδων για παιδιά προσχολικής ηλικίας σε αγροτικές περιοχές. 

Η Σόφι πληροφορήθηκε τον θάνατο του πατέρα της ενώ ήταν στην Αφρική, έφυγε για το Λος Άντζελες προκειμένου να βρίσκεται με την οικογένεια της και επέστρεψε στο Μαλάουι λίγες ημέρες μετά. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

💛miss him a little extra today💛

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophie Perry (@lemonperry) στις

(Με πληροφορίες από People)

 

 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.