Header Ads

Κέιτ Μίντλετον - πρίγκιπας Γουίλιαμ: Ο «χαμηλών τόνων» εορτασμός για τα οκτώ χρόνια γάμου

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον γιορτάζουν οκτώ χρόνια γάμου. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ παντρεύτηκαν στις 29 Απριλίου του 2011, σε μια λαμπερή τελετή στο Αββαείο του Ουέστμινστερ στο Λονδίνο και η Κέιτ έγινε και επίσημα μέλος της βασιλικής οικογένειας. 

Με αφορμή την επέτειο του ζευγαριού, το παλάτι του Κένσινγκτον δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, μια σειρά από φωτογραφίες της ημέρας, συμπεριλαμβανομένης και μιας από την τελετή και μιας από το μπαλκόνι του παλατιού. «Οκτώ χρόνια πριν - σας ευχαριστώ για τα ωραία μηνύματα προς τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ». 

Το Πάσχα και κατά την επίσκεψη στην εκκλησία, η Κέιτ φόρεσε τα ίδια διαμαντένια σκουλαρίκια με αυτά του γάμου της και πολλοί χαρακτήρισαν αυτή την επιλογή ως φόρο τιμής στο γάμο της. Οι Δούκες του Κέιμπριτζ έχουν τρια παιδιά: τον πρίγκιπα Τζόρτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον πρίγκιπα Λούις. Φέτος, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ δεν έκαναν κάτι ξεχωριστό για την επέτειο καθώς ο πρώτος μόλις επέστρεψε από ταξίδι στη Νέα Ζηλανδία, οπότε ο εορτασμός ήταν «χαμηλών τόνων». Ωστόσο, πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι οι δυο τους θα επισκεφτούν την πόλη Κερνάρφον της Ουαλίας, όπου και έζησαν για μερικά χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Νέα Ζηλανδία εκ μέρους της βασίλισσας Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ απέτισε φόρο τιμής στα θύματα των επιθέσεων στο Κράιστσερτς και επισκέφτηκε τους επιζώντες στο νοσοκομείο. 

Πηγή: Harpers Bazaar

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.