Header Ads

Netflix: Ετοιμάζει σειρά με θέμα τη διάσωση των 12 αγοριών από το σπήλαιο στην Ταϊλάνδη

Το Netflix αναμένεται να κυκλοφορήσει μια μίνι - σειρά με κεντρικό θέμα τη δραματική διάσωση 12 αγοριών και του προπονητή τους σε σπήλαιο στη βόρεια Ταϊλάνδη, τον Ιούνιο του 2018. 

Η δημοφιλής πλατφόρμα streaming ανακοίνωσε την Τρίτη ότι εξασφάλισε τα δικαιώματα για να γυρίσει τη σειρά από την 13 Thamluang, μια εταιρεία που ιδρύθηκε από τους αθλητές και τον προπονητή τους. «Η ιστορία συνδυάζει τόσα πολλά ντόπια και διεθνή θέματα τα οποία συνέδεσαν ανθρώπους από όλο τον κόσμο», είπε η Έρικα Νορθ, διευθύντρια διεθνών παραγωγών του Netflix. «Η Ταϊλάνδη είναι μια πολύ σημαντική αγορά για το Netflix και ανυπομονούμε να μεταφέρουμε αυτήν την ιστορία στην οθόνη», πρόσθεσε. Τη μίνι - σειρά θα σκηνοθετήσουν ο Τζον Μ. Τσου («Crazy Rich Asians») και o Ναταγουατ «Baz» Πουνπιρίγια.

Η ποδοσφαιρική ομάδα «Wild Boars» με μέλη ηλικίας από 11 μέχρι 16 ετών και ο 25χρονος προπονητής τους παγιδεύτηκαν στις 23 Ιουνίου, καθώς εξερευνούσαν το δίκτυο σπηλαίων στην επαρχία Τσιανγκ Ράι, λίγο πριν ξεκινήσει η καταιγίδα και πλημμυρίσει τις σήραγγες.

Η προσπάθεια διάσωσης διήρκησε 17 μέρες και στο σημείο βρέθηκαν πολλοί εθελοντές. «Ανυπομονούμε να δουλέψουμε με όλους εκείνους που συνέβαλλαν στη διάσωση ώστε να εξασφαλίσουμε ότι θα πούμε σωστά την ιστορία», είπε ο βοηθός προπονητή Εκαπολ Τσανταπονγκ. 

Μέχρι στιγμής, έχουν κυκλοφορήσει δυο βιβλία σχετικά με τη διάσωση, ενώ ο Βρετανο - Ταϊλάνδος Τομ Γουάλερ τελείωσε τον Δεκέμβριο τα γυρίσματα της ταινίας «The Cave», σύμφωνα με το Hollywood Reporter. 

Πηγή: Reuters

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.