Header Ads

Δασκάλα στις ΗΠΑ κλωτσάει 5χρονο κοριτσάκι που είναι πεσμένο στο πάτωμα

Σάλος έχει ξεσπάσει στο Κάνσας των ΗΠΑ μετά την είδηση αλλά και τη διαρροή σχετικού βίντεο, στο οποίο μια δασκάλα εμφανίζεται να κλωτσά ένα 5χρονο κοριτσάκι στην πλάτη. 

Η μικρή, μαζί με τους συμμαθητές και δύο δασκάλες ήταν στην βιβλιοθήκη. Στη συνέχεια οι αποχωρούν από την αίθουσα, αλλά η 5χρονη μένει και προσπαθεί να κρυφτεί μπαίνοντας σε ένα ράφι μιας χαμηλής βιβλιοθήκης. Η δασκάλα τη βρίσκει όμως τη βρίσκει. Πρώτα την τραβάει βίαια από ο ράφι και την ταρακουνάει ενώ στη συνέχει μοιάζει να απομακρύνεται, καθώς στην αίθουσα είναι άλλη μια δασκάλα. Η μικρή παραμένει πεσμένη στο έδαφος, κουλουριασμένη και μετά η δασκάλα επιστρέφει και κλωτσά τη μικρή στην πλάτη. 

Το απίστευτο περιστατικό, που ευτυχώς ”έπιασε” η κάμερα παρακολούθησης, σημειώθηκε στις 21 Φεβρουαρίου στο σχολείο Μπλουτζάκετ Φλιντ.

Το 5χρονο κοριτσάκι, ανέφερε στη δική του δασκάλα πως η συνάδελφός της, Κρίσταλ Σμιθ την είχε χτυπήσει αλλά εκείνη δεν ανέφερε το περιστατικό στη διεύθυνση του σχολείου. 

Η μικρή όμως, σύμφωνα με τη Daily Mail και το KCTV5 ανέφερε το περιστατικό και στη μητέρα της η οποία μάλιστα παρατήρησε πως το παιδί είχε σημάδια στον ώμο. Στη συνέχεια συναντήθηκε με τη δασκάλα που είχε χτυπήσει την κόρη της αλλά η Σμιθ υποστήριξε πως τα σημάδια οφείλονται στην προσπάθεια της μικρής να χωρέσει στο ράφι της βιβλιοθήκης ενώ υποστήριξε πως ήταν η 5χρονη αυτή που κλώτσησε εκείνη. 

Ευτυχώς η μητέρα απαίτησε να δει το βίντεο από τις κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης αν και η άδεια για να δοθεί το υλικό πήρε αρκετό καιρό. 

Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα και η συνεργασία της δασκάλας με το σχολείο διακόπηκε. 

Πηγή: Daily Mail

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.