Header Ads

Δυτική Μακεδονία: Απεργιακή συγκέντρωση Πρωτομαγιάς

Δυτική Μακεδονία:  Απεργιακή συγκέντρωση Πρωτομαγιάς

Την απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς διοργανώνουν την Τετάρτη 1 Μαΐου 2019 στις 10:00 το πρωί στην κεντρική πλατεία Κοζάνης, το Εργατικό Κέντρο και Νομαρχιακό Τμήμα Κοζάνης της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Η εργατική Πρωτομαγιά, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές,  είναι ημέρα τιμής και αγώνα της εργατικής τάξης, με τη διαχρονική της πάλη, προσπαθεί να σπάσει τα δεσμά της εκμετάλλευσης, να διατηρήσει και να διευρύνει κατακτήσεις και δικαιώματα. Ο φετινός εορτασμός για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα, τους αυτοαπασχολούμενους, τους μικρομεσαίους και τους επιστήμονες, αναφέρουν στο μήνυμά τους το Εργατικό Κέντρο και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, πρέπει να αποτελέσει αφετηρία για ενωτικούς αγώνες με στόχο την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών. Πολιτικές, οι οποίες τα τελευταία 10 χρόνια οδήγησαν το 40% του πληθυσμού της Χώρας μας στην απόλυτη φτώχεια, την εξαθλίωση και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Εν τω μεταξύ ξεχωριστές απεργιακές συγκεντρώσεις διοργανώνει το ΠΑΜΕ Τετάρτη 1 Μαΐου 2019, στις 10:00 το πρωί στο παλιό πάρκο στην Πτολεμαΐδα και 10:30πμ στον πεζόδρομο στην Κοζάνη.

 

Πτολεμαΐδα: Προσκλητήριο Ενότητας για την Πρωτομαγιά από το ΕΚΠ

Σε μαζική, ενωτική, συμμετοχή καλεί το Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας, όλους τους Εργαζόμενους, τους Άνεργους και τους Συνταξιούχους, στην Απεργιακή συγκέντρωση για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1η Μαίου, στις 10.30 το πρωί στην Κεντρική Πλατεία

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

www.ert.gr

ΠΗΓΗ: http://www.ert.gr/?p=1493992
Από το Blogger.