Header Ads

Η αντίδραση της Μέισι Γουίλιαμς στην πολυσυζητημένη σκηνή της Άρυα με τον Night King

Η Μέισι Γουίλιαμς, η οποία υποδύεται την Άρυα Σταρκ στη δημοφιλή σειρά του HBO «Game of Thrones», παρέμεινε σιωπηλή μετά την προβολή του τρίτου επεισοδίου της σειράς με τίτλο «The Long Night». 

Η σιωπή της ηθοποιού εξέπληξε τους θαυμαστές του «Game of Thrones», κυρίως επειδή η σκηνή της Σταρκ που σκοτώνει τον Night King κατά τη διάρκεια της μάχης στο Γουίντερφελ, ήταν από τις πιο σημαντική του επεισοδίου. Η πλοκή του επεισοδίου συγκλόνισε το Διαδίκτυο και σχολιάστηκε πολύ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τελικά όμως, κανένας δεν ήταν περισσότερο χαρούμενος για τη μεγάλη σκηνή από την ίδια τη Γουίλιαμς. Τη Δευτέρα, η ηθοποιός ανήρτησε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, στο οποίο η Σόφι Τέρνερ (Σάνσα Σταρκ), χορεύει και τραγουδάει το «Crank That» του Soulja Boy. 

«Πώς αισθάνομαι μετά το επεισόδιο. Όχι σήμερα», γράφει η Γουίλιαμς στη λεζάντα. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε τη φράση που της λέει ο Σίριο Φορελ στην πρώτη σεζόν και επαναλαμβάνεται και στο τρίτο επεισόδιο της όγδοης: «Τι λέμε στο θεό του θανάτου; Οχι σήμερα». 

Στη συνέχεια της ανάρτησης, η Γουίλιαμς δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα του επεισοδίου με τον «Night King» (Βλάντιμιρ Φουρντικ). Ο Φουρντικ ντυμένος ως Night King, δείχνει προς την κάμερα και ποζάρει για το φακό λίγο πριν τον θάνατο του χαρακτήρα. 

Σε συνέντευξη με το Entertainment Weekly, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ανησυχούσε μήπως δεν αρέσει στους θαυμαστές το γεγονός ότι η Άρυα είναι εκείνη που σκοτώνει τον Night King. «Σκέφτηκα αμέσως ότι όλοι θα το μισούσαν, ότι η Άρυα δεν το αξίζει», δήλωσε. «Το πιο δύσκολο πράγμα σε οποιαδήποτε σειρά είναι όταν ”χτίζεις” έναν κακό χαρακτήρα ο οποίος είναι τόσο δύσκολο να ηττηθεί και τελικά τον κερδίζεις. Πρέπει να γίνει με πολύ έξυπνο τρόπο γιατί διαφορετικά οι άνθρωποι θα σχολιάσουν: ”Ο κακός δεν πρέπει να ήταν τόσο κακός όταν ένα τόσο λεπτό κορίτσι έρχεται και τον μαχαιρώνει. Πρέπει να το παρουσιάσεις σωστά». 

Όταν συνειδητοποίησε ότι το ταξίδι και η εκπαίδευση της Άρυα κατά τη διάρκεια των σεζόν που πέρασαν, οδηγούσαν σε αυτή τη στιγμή, η Γουίλιαμς είπε ότι ήταν χαρούμενη που δεν σκότωσε ο Τζον Σνόου τον Night King. «Όλα οδηγούν σε αυτή τη στιγμή. Είναι απρόβλεπτο και αυτό είναι που κάνει καλά η σειρά. Οπότε είπα: ”Τζον, να πας να γ....”».

 

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά. 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.