Header Ads

Προσποιήθηκε τον «Tζέισον Στέιθαμ» και της έκλεψε εκατοντάδες χιλιάδες λίρες

Μια γυναίκα στην Μ.Βρετανία έπεσε θύμα απάτης από έναν άγνωστο ο άνδρα που προσποιήθηκε τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ και της απέσπασε τεράστιο χρηματικό ποσό.

Η γυναίκα, που ζήτησε να μην βγει δημόσια το όνομά της, δήλωσε πως ο άγνωστος την πλησίασε σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής της, αφού πρόσφατα είχε χάσει την μητέρα της και τον αρραβωνιαστικό της.

«Είμαι αρκετά δυνατή σαν άτομο αλλά κάποιες καταστάσεις σε επηρεάζουν και σε καθιστούν ευάλωτο».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο BBC,  ο άγνωστος άνδρας επικοινώνησε μαζί της στο Facebook, μέσω μιας σελίδας που ήταν αφιερωμένη στην ταινία Fast and Furious, όπου πρωταγωνιστεί και ο Τζέισον Στέιθαμ.

Της είπε πως είναι ο ίδιος ο ηθοποιός και  της ζήτησε να συνομιλήσουν μέσω της εφαρμογής What’s Up.

Εκεί ο «Στέιθαμ» της έστελνε εκατοντάδες μηνύματα την ημέρα για αρκετούς μήνες και κάποια στιγμή της είπε πως την αγαπάει και εμπιστεύεται μόνο εκείνη. Όταν σιγουρεύτηκε πως είχε την πλήρη εμπιστοσύνη της, της ζήτησε να τον βοηθήσει οικονομικά υποστηρίζοντας πως μια πληρωμή από ταινία είχε καθυστερήσει.

Η γυναίκα αρνήθηκε να αποκαλύψει το ποσό που του μεταβίβασε, αλλά όπως παραδέχθηκε, ήταν εκατοντάδες χιλιάδες λίρες.

Τελικά ήρθε σε επαφή με την Υπηρεσία Οικονομικού Εγκλήματος για να διερευνήσει το συμβάν, αλλά δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον απατεώνα.

Σε πρόσφατη έρευνα εκτιμήθηκε πως πάνω από 3,6 εκατομμύρια αδικήματα απάτης συνέβησαν στην Αγγλία και την Ουαλία το 2018.

 Πηγή: BBC

 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.