Header Ads

Σκότωσε γυναίκα και παιδιά επειδή «στα μάτια του Θεού ήταν σωστό»

Ενας άντρας από το Φοίνιξ συνελήφθη, καθώς φέρεται να δολοφόνησε τη σύζυγό του, δύο από τα τρία μικρά του παιδιά και έναν άντρα που πίστευε ότι διατηρούσε δεσμό με τη σύζυγό του, με τον φερόμενο δράστη να λέει στην αστυνομία ότι πίστευε ότι οι δολοφονίες που διέπραξε ήταν δικαιολογημένες ”στα μάτια του Θεού”.

Ο 30χρονος άνδρας, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στην δημοσιότητα, τέθηκε υπό κράτηση την Πέμπτη μετά από ριπές πυροβολισμών που άφησαν την σύζυγό του και τις κόρες του 5 και 7 ετών νεκρές στο σπίτι της οικογένειας, τόνισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Φοίνιξ, Τόμι Τόμσον, σε συνέντευξη Τύπου.

Στους ανακριτές φέρεται να είπε ότι οι πυροβολισμοί ήταν δικαιολογημένοι ”επειδή στα μάτια του Θεού ήταν σωστό για αυτόν να αντιμετωπίσει κάποιον με αυτόν τον τρόπο που είχε εμπλακεί σε μοιχεία”.

Η μικρότερη κόρη του ζευγαριού κρύφτηκε από τον φόβο των πυροβολισμών και βρέθηκε σώα κατά την άφιξη των αστυνομικών, συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος.

Ο ύποπτος κατηγορείται επίσης για το θανάσιμο πυροβολισμό ενός 46χρονου άνδρα, ο οποίος, όπως υποστήριξε ο φερόμενος δράσης στην αστυνομία, διατηρούσε δεσμό με τη σύζυγό του.

Ο αστυνομικός εκπρόσωπος δεν έδωσε καμία πληροφορία σχετικά με το ποινικό μητρώο του ύποπτου ή αν η αστυνομία είχε κληθεί στο παρελθόν στο σπίτι της οικογένειας. 

Πηγή: Reuters

HuffPost Greece / Newsroom
Από το Blogger.