Header Ads

Τραγούδησε ασταμάτητα για 106 ώρες, αλλά δεν μπήκε στα ρεκόρ Γκίνες

Προϋποθέτει αντοχή, θέληση και γερά πνευμόνια για να καταφέρει κάποιος να τραγουδήσει κανείς για πάνω από 100 ώρες. Ο Κάρλος Σίλβερ δεσμεύτηκε ότι έχει το πακέτο, αλλά δεν τον πιστεύουν, παρόλο που έχουν πειστικά αποδεικτικά στοιχεία.

Συγκεκριμένα, ο Κάρλος τραγούδησε 106 ώρες και 5,000 τραγούδια, δηλαδή περισσότερο από τον μέχρι στιγμής κάτοχο του ρεκόρ, τον Ινδό Σουνίλ Γουάγκμερ που είχε τραγουδήσει το 2012 για 105 ώρες. Η επιτροπή, όμως, δεν τον πιστεύει.

Αν και τραγούδησε για περισσότερο από πέντε ημέρες, η επιτροπή των ρεκόρ Γκίνες, θεωρεί, ότι δεν τήρησε τους αυστηρούς κανόνες του διαγωνισμού κι έκανε διαλείμματα. Εκείνος αρνείται τις κατηγορίες.

Για την ακρίβεια, ο τραγουδισής από την Δομινικανή Δημοκρατία ανέφερε ότι έχασε τη φωνή του, έπαθε περισσότερες από 50 ηλεκτρικές κρίσεις στον εγκέφαλό του και δύο καρδιακές προσβολές.

Ο Κάρλος θέλει πολύ να σπάσει το ρεκόρ και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς από το γεγονός ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το επιχειρεί. Το ίδιο έκανε ανεπιτυχώς και πέρυσι.

Η επιτροπή του θεσμού μέχρι στιγμής παραμένει αμετάπειστη.

 

HuffPost Greece / Newsroom
Από το Blogger.