Header Ads

Θερμό επεισόδιο μεταξύ Τραμπ και δημοσιογράφου του CNN: «Είσαι απαίσιος και αγενής»

Από την πρώτη συνέντευξη Τύπου του Αμερικανού Προέδρου μετά τις ενδιάμεσες εκλογές, την παράσταση έκλεψε η λογομαχία του με τον δημοσιογράφο του CNN, Τζιμ Ακόστα, τον οποίο αποκάλεσε «αγενή» και «απαίσιο», λέγοντας μάλιστα ότι το CNN θα έπρεπε να ντρέπεται γι′ αυτόν.

Όταν ο Ακόστα πήρε το μικρόφωνο και επιχείρησε να τον ρωτήσει για τα καραβάνια των μεταναστών, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται για εισβολή, ο Τραμπ του απάντησε: «Άσε εμένα να διοικώ τη χώρα και εσύ διοίκησε το CNN και αν το έκανες καλά θα είχατε υψηλότερη τηλεθέαση.Αρκετά!».

Σε εκείνο το σημείο μια βοηθός του Λευκού Οίκου παρενέβη, προσπαθώντας να πάρει το μικρόφωνο από τα χέρια του δημοσιογράφου, ο οποίος δεν το άφηνε, με αποτέλεσμα ο Τραμπ να κατευθυνθεί εκτός βήματος, δίνοντας το σήμα πως αν ο δημοσιογράφος συνέχιζε, εκείνος θα αποχωρούσε.

Αμέσως μετά είπε ότι το CNN θα έπρεπε να ντρέπεται για τον Τζιμ Ακόστα, προσθέτοντας: «Είσαι ένας αγενής, απαίσιος άνθρωπος, που δεν θα έπρεπε να δουλεύει στο CNN».

Τότε, ο επόμενος δημοσιογράφος που πήρε τον λόγο, είπε «κύριε Πρόεδρε, είναι εξαιρετικός δημοσιογράφος», με τον Τραμπ να του απαντάει «δεν είμαι ούτε δικός σου θαυμαστής».

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.