Header Ads

Οι σταρ δείχνουν τις επαύλεις τους που έγιναν στάχτη στην πυρκαγιά της Καλιφόρνια

Οι δύο πυρκαγιές που ονομάστηκαν Χιλ και Γούλσεϊ και είναι οι πιο φονικές  που έχουν πλήξει ποτέ την Καλιφόρνια, έχοντας καταστρέψει αμέτρητα στρέμματα γης και κοστίσει τη ζωή σε 31 ανθρώπους -με 228 να αγνοούνται ακόμη, δεν έκαναν διακρίσεις. Πολλοί είναι και οι σελέμπριτις που είδαν τα σπίτια τους να έχουν καεί ολοσχερώς, μόλις τους επιτράπηκε να επιστρέψουν σπίτι τους.

Η Μάιλι Σάιρους είναι ευγνώμων που σώθηκε ο αρραβωνιαστικός της και τα ζώα της, χωρίς να δίνει καμία σημασία στην βίλα της που παραδόθηκε στις φλόγες. H τραγουδίστρια έκλεισε τον λογαριασμό της στο instagram, αφήνοντας μόνο ένα μήνυμα για την πυρκαγιά: «Είμαι από τους τυχερούς. Ο άντρας της ζωής μου και τα ζώα μου είναι καλά και ασφαλή. Το σπίτι μου δεν υπάρχει πια. Είμαι ευγνώμων για όσα έχω. Χίλια ευχαριστώ στους πυροσβέστες».

Έτσι ήταν το σπίτι της Μάιλι Σάιρους, πριν καεί.

Ο Τζέραντ Μπάτλερ, ο οποίος είχε ακολουθήσει την εντολή περί υποχρεωτικής εκκένωσης του Μαλιμπού, επέστρεψε στο σπίτι του τη Δευτέρα και είδε την έπαυλή του να έχει γίνει όλη στάχτη. Μόνο κάτι σιδερένιες κολώνες και ένα καμμένο φορτηγό μαρτυρούν ότι εκεί υπήρχε ζωή μέχρι πριν δύο μέρες. Ο γοητευτικός ηθοποιός μοιράστηκε την εμπειρία του στα social media, ευχαριστώντας θερμά τους πυροσβέστες για τη δύσκολη δουλειά που κάνουν. Φορώντας μια μάσκα, ο σταρ φωτογραφήθηκε μπροστά από το καμμένο σπίτι γράφοντας ότι είναι αποκαρδιωτικές οι εικόνες στην Καλιφόρνια.

Η Καμίλ Γκράμερ, που πρωταγωνιστεί στις Real Housewives of Beverly Hills, είδε τη βίλα της να γίνεται και ανήρτησε σχετική φωτογραφία, ευχαριστώντας την πυροσβεστική που κατάφερε να απομακρύνει τα αυτοκίνητά της και κάποια προσωπικά αντικείμενα.

O Ρόμπιν Θικλ, τραγουδιστής του χιτ Blurred Lines, έχασε και εκείνος το σπίτι του στην πυρκαγιά και έβγαλε μια φωτογραφία του γιου του να στέκεται περίλυπος σε μια παραλία, γεμάτη αποκαΐδια. 

View this post on Instagram

Contemplating next move...

A post shared by Robin Thicke (@robinthicke) on

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.