Header Ads

Με ένα σόου στην Βενετία, ο Yves Saint Laurent επιστρέφει στις φυσικές επιδείξεις

Ο Υβ Σεν Λοράν στο ατελιέ του την δεκαετία του 70. 

Οι επιδείξεις μόδας στις πασαρέλες είναι και πάλι εδώ. Ο οίκος Yves Saint Laurent ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει μια επίδειξη μόδας στη Βενετία τον Ιούλιο. Το σόου θα περιλαμβάνει μια εγκατάσταση από τον καλλιτέχνη Ντουγκ Αϊτικεν που του ανατέθηκε από τον δημιουργικό σκηνοθέτη του Saint Laurent , Αντονι Βακκαρέλο. 

Ο οίκος αρνήθηκε να δώσει στην δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία για το σόου. Η επίδειξη μόδας εκδήλωση σηματοδοτεί την πρώτη φυσική πασαρέλα του Yves Saint Laurent από την παρουσίαση της ready to wear γυναικείας συλλογής του οίκου για το φθινόπωρο / χειμώνα του 2020, τον Φεβρουάριο του 2020. Λίγοι γνώριζαν τότε ότι η πανδημία της COVID-19 θα μας άφηνε παγιδευμένους στο σπίτι.

Πέρυσι, ο οίκος, που ανήκει στην Kering, τη μητρική εταιρεία των Gucci, Balenciaga και Alexander McQueen, ανακοίνωσε (μέσω εκπροσώπων του) ότι θα έβλεπε το ημερολόγιο και θα έθετε τον δικό του βηματισμό στην παρουσίαση των συλλογών του. Όπως λέγεται, η επιστροφή στις παραστάσεις του διαδρόμου είναι ένα σημάδι «η φύση θεραπεύει».

ΠΗΓΗ: fashionunited.com

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.