Header Ads

Πανεπιστήμια: Προκήρυξη διαγωνισμού για πρόσληψη 400 ειδικών φρουρών

ΕΚΠΑ

Προκηρύχθηκε από την Ελληνική Αστυνομία ο διαγωνισμός για την πρόσληψη 400 ειδικών φρουρών για τη συγκρότηση Ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (ΟΠΠΙ) με τη δυνατότητα πρόσληψης επιπλέον 600 ατόμων από λίστα επιλαχόντων, αν και όταν παραστεί ανάγκη, εντός εννέα μηνών από την πρόσληψη των αρχικώς επιτυχόντων.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με τον αριθμό των προκηρυσσομένων θέσεων ποσοστό 80% (κατηγορία Α), δηλαδή 320 θέσεις, θα καλυφθεί από υποψηφίους/ες που κατέχουν οποιονδήποτε απολυτήριο τίτλο όλων των τύπων Λυκείου, (Εκκλησιαστικών, Μουσικών, Γενικών, Ενιαίων κ.λ.π), συμπεριλαμβανομένων και των απολυτηρίων Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) ή ισότιμο με αυτό τίτλο της ημεδαπής ή αλλοδαπής. Εξαιρούνται εκείνοι του Α′ Κύκλου Σπουδών Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (Σ.Ε.Ε. Α′ Κύκλου), των Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών, των Επαγγελματικών Σχολών και των Σχολών Ο.Α.Ε.Δ.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, το υπόλοιπο ποσοστό 20% (κατηγορία Β) που αφορά σε 80 θέσεις, θα καλυφθεί από υποψηφίους/ες, που κατέχουν α)πτυχίο Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου (Σ.Ε.Ε.) Β′ κύκλου β) απολυτήριο τίτλο όλων των τύπων Λυκείου, επιπλέον κατέχουν πτυχίο ΕΠΑΛ. ή ισότιμο με αυτό τίτλο της ημεδαπής ή αλλοδαπής. Στην κατηγορία αυτή, ως βάση υπολογισμού της βαθμολογίας (μοριοδότησης) του/της υποψήφιου/ας λαμβάνεται ο βαθμός του πτυχίου.Από τους εξακόσιους 600 επιλαχόντες, οι 120 επιλαχόντες θα προέρχονται από την κατηγορία Β’.

Με την προκήρυξη καθορίζονται οι προϋποθέσεις για την συμμετοχή στον διαγωνισμό και τα προσόντα των υποψηφίων, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν τους ενδιαφερόμενους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.