Header Ads

Πέθανε η 44χρονη που έμεινε εγκεφαλικά νεκρή μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca

Cardiology Hospital. Operating theater. Cardiac surgery. Anesthesia. Ho Chi Minh City. Vietnam. (Photo by: Pascal Deloche/Godong/Universal Images Group via Getty Images)

Την δύσκολη απόφαση να διακόψουν την μηχανική υποστήριξη που την κρατούσε στη ζωή, πήρε η οικογένεια και οι θεράποντες ιατροί της 44χρονης γυναίκας στην Κρήτη που παρουσίασε θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca. 

H την 44χρονη Γλυκερία, ξεψύχησε, όπως αναφέρει το Ertnews,  στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου όπου νοσηλευόταν αφού παρουσίασε θρομβοπενία.

Οι γιατροί προχώρησαν τις τελευταίες μέρες σε όλα τα τεστ που ορίζει το σχετικό πρωτόκολλο προκειμένου να πιστοποιηθεί ο εγκεφαλικός θάνατος. Τα τεστ ολοκληρώθηκαν τα ξημερώματα, στη συνέχεια ενημερώθηκε και επισήμως η οικογένεια και σήμερα το πρωί οι γιατροί αποσυνέδεσαν την άτυχη 44χρονη από τα μηχανήματα.

Η Γλυκερία, μητέρα τριών παιδιών, 8, 10 και 12 ετών, είχε εμβολιαστεί στις 6 Μαϊου, ωστόσο λίγες μέρες αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έντονη κεφαλαλγία που οφειλόταν στο σπάνιο σύνδρομο της θρομβοπενίας.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.