Header Ads

Δολοφόνησαν 32χρονο στα Σεπόλια - Σεσημασμένος κακοποιός το θύμα

Πέντε λεπτά πριν από τις έξι το απόγευμα το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχθηκε κλήση από πολίτη, ο οποίος ενημέρωνε ότι μέσα σε κατάστημα, στην οδό Δυρραχίου στα Σεπόλια, άκουσε πυροβολισμούς. Μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και περιπολικά κατέφθασαν στο σημείο και εντόπισαν αιμόφυρτο στο πάτωμα έναν άνδρα με εμφανή τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στους αστυνομικούς ότι δράστης ήταν ένας μελαχρινός άνδρας, ο οποίος φορούσε καπέλο τζόκεϊ και διέφυγε στην αρχή πεζός, αλλά στη συνέχεια μπήκε σε ένα ταξί.

Είχε παρελθόν

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πρόκειται για έναν 32χρονο, υπήκοο Αλβανίας, γνωστό στις αρχές, σε βάρος του οποίου μάλιστα είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας στις 26 Φεβρουαρίου, στην οδό Μιχαήλ Βόδα, αλλά τότε είχε τραυματιστεί στο πόδι. Σύμπτωση ή όχι και τότε οι δράστες χρησιμοποίησαν ταξί για τη διαφυγή τους.

Ο 32χρονος μια ημέρα νωρίτερα, στις 25 Φεβρουαρίου, είχε συλληφθεί από αστυνομικούς καθώς φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και οπλοφορούσε. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το 2007 συμμετείχε σε μία ομάδα κακοποιών, που διακινούσε ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας, χωρίστηκε στα δύο, και προκλήθηκε ”εμφύλιος” πόλεμος μεταξύ τους με αποτέλεσμα περισσότερες από δέκα δολοφονίες και άλλες τόσες απόπειρες.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.