Header Ads

Ολο το παρασκήνιο πίσω από τη δολοφονία στα Σεπόλια

Ακόμα ένα κεφάλαιο στη βεντέτα δύο ομάδων κακοποιών, η οποία ξεκίνησε το 2008, με δεκάδες ανθρωποκτονίες και απόπειρες, φαίνεται πώς είναι η δολοφονία του 32χρονου στα Σεπόλια. Οι εχθροί του είχαν προσπαθήσει τρεις φορές στο παρελθόν να τον σκοτώσουν και τα κατάφεραν το απόγευμα τής Κυριακής, μέσα σε μία καφετέρια στα Σεπόλια.

Σε βάρος του θύματος έχουν καταγραφεί τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας. Η πρώτη τον Ιούλιο του 2007, όταν άγνωστοι επιχείρησαν να τον δολοφονήσουν στον κέντρο της Αθήνας. Δώδεκα χρόνια μετά, τον Μάιο του 2019, και αφού είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών, τον πυροβόλησαν και τον τραυμάτισαν σοβαρά στον Σταθμό Λαρίσης. Μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο, είχαν αποπειραθεί και πάλι να τον βγάλουν από τη μέση, πυροβολώντας τον στην οδό Μιχαήλ Βόδα. 

Περίπου είκοσι ημέρες μετά την τελευταία απόπειρα σε βάρος του, στελέχη της Ασφάλειας Αθηνών σε επιχείρηση στην Κορινθία είχαν συλλάβει έναν 38χρονο ομοεθνή του, ο οποίος κατηγορείται ότι ήταν ένας από τους δράστες της απόπειρας στη Μιχαήλ Βόδα. Ο δεύτερος φέρεται από τους αστυνομικούς να είναι ένας 32χρονος, ο οποίος διαφεύγει, και δεν είναι απίθανο να είναι εκείνος που σκότωσε τελικά το θύμα μέσα στην καφετέρια.

Ο 32χρονος -σύμφωνα με τις αρχές- ήταν πρωταγωνιστικό μέλος συμμορίας Αλβανών κακοποιών, η οποία χωρίστηκε σε δύο ομάδες το 2007 και τότε ξέσπασε ο μεταξύ τους εμφύλιος.

Αρχικά η πρώτη ομάδα απαριθμούσε εννέα άτομα και η δεύτερη πέντε, όλοι τους υπήκοοι Αλβανίας, αλλά σταδιακά προστέθηκαν και άλλα άτομα.

Μέσα σε δύο χρόνια αυτή η βεντέτα έφερε δώδεκα δολοφονίες και δέκα απόπειρες.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.