Header Ads

Έτοιμη η νέα προκήρυξη ΑΣΕΠ για 284 μόνιμες προσλήψεις στο υπ. Μετανάστευσης

Έτοιμη η νέα προκήρυξη ΑΣΕΠ για 284 μόνιμες προσλήψεις στο υπ. Μετανάστευσης

Μετά την ακύρωση της προκήρυξης για τις προσλήψεις συμβασιούχων το υπουργείο Μετανάστευσης έχει ήδη καταρτίσει και αποστείλει στο ΑΣΕΠ την νέα μεγάλη προκήρυξη για 284 μόνιμες προσλήψεις

Στα σκαριά και μάλιστα για άμεση έκδοση σε ΦΕΚ είναι η νέα μεγάλη προκήρυξη για μονιμες προσλήψεις στο υπουργείο Μετανάστευσης. Η προκήρυξη καταρτίστηκε άμεσα λόγω και της ακύρωσης της προκήρυξης για τις προσλήψεις συμβασιούχων που αποφασίστηκε πριν από λίγες ημ΄έρες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews το ΑΣΕΠ έχει παραλάβει το σχέδιο της προκήρυξης είναι έτοιμο να ανάψει το πράσινο φως για αποστολή της στο Εθνικό Τυπογραφείο. 

Ήδη το υπουργείο Εργασίας εξέδωσε απόφαση με την οποία καθορίζονται οι θέσεις στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, που πρόκειται να πληρωθούν από πρόσωπα που προστατεύονται από τις διατάξεις του ν. 2643/1998, σε δεκαοκτώ (18), τις λεγόμενες λίστες προστατευομένων του ΟΑΕΔ

Η προκύρυξη θα προβλέπει προσλήψεις για 254 μόνιμους που θα καλύψουν κενές οργανικές θέσεις στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

 Από τις λίστες των προστατευομένων του ΟΑΕΔ  θα καλυφθούν 18 θέσεις. 

Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι:

ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού
ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων
ΤΕ Νοσηλευτών και ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού

Η προκήρυξη για τους συμβασιούχους που ακυρώθηκε αφορούσε την πρόσληψη 370 υπαλλήλων για 3 συν 3 έτη ενώ στην ανακοίωση της ακύρωσης της προκήρυξη το υπουργείο ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε άλλον διαγωνισμό για 509 μόνιμους υπαλλήλους μέσω ΑΣΕΠ «με σκοπό τον εξορθολογισμό της λειτουργίας του με ενδυνάμωση της διοικητικής του πυραμίδας».

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.