Header Ads

Ποια είναι τα τρία πρώτα βήματα για να ξεκινήσουμε την επιχείρησή μας

Ονειρεύεσαι να ανοίξεις μια δική σου επιχείρηση, για να απαντήσεις στην αρνητικότητα που κυριαρχεί τριγύρω σου με αποφασιστική δράση. Θέλεις να πας κόντρα στον άνεμο της απαισιοδοξίας, αλλά αναρωτιέσαι ποια κλειδιά θα σου ανοίξουν την πόρτα της επιτυχίας. Είσαι ένας άνθρωπος που οραματίζεται το καλύτερο μέλλον, γιατί απλά δεν μπορεί να συμβιβαστεί με το δυσοίωνο παρόν.

Διάβασε προσεκτικά, λοιπόν, τα τρία βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να αυξήσεις το εισόδημά σου και να οδηγηθείς ευκολότερα και γρηγορότερα στους στόχους σου.

Το να πετύχεις επαγγελματικά σημαίνει ταυτόχρονα πως καταφέρνεις να δημιουργήσεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο και να αναβαθμίσεις έτσι την ποιότητα της ζωής σου σε όλους τους τομείς. Γι′ αυτό είναι σημαντικό να δουλέψεις μεθοδικά και έξυπνα.

1) Διάλεξε να ασχοληθείς με κάτι που πραγματικά είναι πολύ σημαντικό για σένα. Κάτι που θα σε κάνει να ξυπνάς κάθε πρωί με χαμόγελο και ενθουσιασμό! Το να κάνουμε κάτι μόνο για τα προς τα ζην, δεν μας δίνει το κέφι και την ενέργεια να δοθούμε σε αυτό που πραγματικά αγαπάμε. 

2) Κατάγραψε το χρονοδιάγραμμα των στόχων σου. Δώσε προθεσμίες πιο σύντομες για να ελέγχεις τακτικά πόσο κοντά ή μακριά βρίσκεσαι από αυτούς και να αναθεωρείς τη στρατηγική σου ανά τρεις μήνες. Η καταγραφή αυτή πρέπει να ακολουθεί δύο άξονες. Τόσο τον οικονομικό όσο και τον συναισθηματικό. Τόσο αυτά που θέλεις να κερδίσεις στην τσέπη σου όσο και εκείνα με τα οποία περιμένεις να γεμίσει η καρδιά σου.

3) Βγες, αγαπημένη μου, από τη ζώνη άνεσής σου. Άσε κατά μέρος τις ντροπές και όλες τις αντιστάσεις του Εγώ σου και βγες εκεί έξω με θάρρος να πεις στον κόσμο τι είναι αυτό που κάνεις. Η αυτοπεποίθηση χτίζεται σιγά σιγά και είναι πάρα πολύ σημαντικό να ξεκινήσεις να σε εμπιστεύεσαι. 

Συγχαρητήρια που απαντάς στην αρνητικότητα με δημιουργική διάθεση! Πολλά μπράβο που θέλεις να βγεις στη δράση και να αξιοποιήσεις επιχειρηματικά τις ευκαιρίες που σου δίνονται.

Αν δουλέψεις με επιμονή και ακρίβεια, είμαι βέβαιη πως όλες οι κορυφές που οραματίζεσαι θα είναι δικές σου πιο σύντομα από όσο πιστεύεις!

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.