Header Ads

Νέα πρόταση διαμονής στις Σπέτσες

Μια ακόμα ξεχωριστή πρόταση φιλοξενίας, λειτουργεί στις Σπέτσες. Το Pine Estate, υπό τη σκέπη του Poseidonion Grand Hotel, βρίσκεται στο καταπράσινο ακρωτήρι της Αγίας Μαρίνας, με πανοραμική θέα στα νησάκια της Σπετσοπούλας, του Τρίκερι, του Αγίου Ιωάννη και την Υδρα.

Το Pine Estate αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες αλλά και παρέες φίλων που επιθυμούν έναν συνδυασμό ιδιωτικότητας και προσωποποιημένων υπηρεσιών από την ομάδα του Poseidonion Grand Hotel.
Η παραδοσιακή βίλα διαθέτει 5 αυτόνομα δωμάτια με μπάνια (φιλοξενεί έως και 12 άτομα), τα οποία βρίσκονται σε ανοιχτό διάλογο με τον περιβάλλοντα χώρο, τον ατμοσφαιρικό κήπο ή την infinity πισίνα, ενώ διατίθεται και ένας πλήρως ανεξάρτητος ξενώνας για 2 άτομα δίπλα από το κεντρικό οίκημα.

Στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται επίσης μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, δύο καθιστικοί χώροι, home office με όλες τις ανέσεις για εργασία εξ’ αποστάσεως, πισίνα, εξωτερικό bar, bbq, yoga terrace και εξωτερικοί καθιστικοί χώροι με άπλετη θέα στο Σπετσιώτικο τοπίο. Επιπλέον, το Pine Estate διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά και ανέσεις που το καθιστούν ιδανικό για επισκέπτες κάθε ηλικίας και κάθε εποχή του χρόνου (πιάνο, παράθυρα με σίτες, ΤV, Wi-Fi, σταθερή γραμμή τηλεφώνου, πολυτελή amenities), ενώ μια σειρά concierge υπηρεσιών από τους συνεργάτες του Poseidonion Grand Hotel εγγυώνται μια ξεχωριστή εμπειρία φιλοξενίας.

Καταλήγοντας, το Pine Estate αποτελεί και μια ξεχωριστή επιλογή για κοινωνικές εκδηλώσεις, από ένα ιδιωτικό δείπνο, bachelor πάρτι, γάμο ή βάπτιση.

 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.