Header Ads

Νεκρός ο τηλεοπτικός «Ταρζάν» Τζο Λάρα σε συντριβή αεροσκάφους

Ο Τζο Λάρα, ο ηθοποιός που είχε γίνει γνωστός ενσαρκώνοντας τον Ταρζάν, είναι μεταξύ των επτά ατόμων που έχασαν τη ζωή τους όταν το μικρό ιδιωτικό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη το πρωί του Σαββάτου 29 Μαΐου σε λίμνη στο Τενεσί.

Σύμφωνα με τις αρχές της κομητείας, που προχώρησαν σε ταυτοποίηση των σορών, μεταξύ των θυμάτων είναι και η σύζυγος του ηθοποιού, Γκουέν Σάμπλιν Λάρα, η οποία ήταν επικεφαλής της χριστιανικής ομάδας Weigh Down Ministries , που βοηθούσε τους πιστούς να χάσουν βάρος.

Το ιδιωτικό αεροσκάφος, ένα Cessna C501, είχε απογειωθεί το Σάββατο από το αεροδρόμιο της πόλης Σμύρνη, στο Τενεσί, και είχε προορισμό το διεθνές αεροδρόμιο του Παλμ Μπιτς, στη Φλόριντα, αλλά συνετρίβη λίγη ώρα μετά την απογείωσή του στη λίμνη Πέρσι Πριστ, περίπου είκοσι χιλιόμετρα νότια από τη Νάσβιλ.

Ο Τζο Λάρα έγινε διάσημος όταν ενσάρκωσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεοπτική σειρά «Tarzan: The Epic Adventures» από το 1996 ως το 1997. Τα τελευταία χρόνια είχε αφοσιωθεί στη μουσική κάντρι.

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.