Header Ads

Δήμος Κοζάνης: Παραίτηση Λ. Ιωαννίδη από επικεφαλής της Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις»

Την παραίτησή του από επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις» υπέβαλε ο Λευτέρης Ιωαννίδης το βράδυ της Τρίτης στη συνεδρίαση της διευρυμένης δημοτικής ομάδας της Δημοτικής Κίνησης. Ήδη ο κ. Ιωαννίδης έχει αποστείλει και την επιστολή παραίτησής του στην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τουμπουλίδου.

Όπως αναφέρει ο κ. Ιωαννίδης, μετά από σχεδόν 11 χρόνια ολοκληρώνεται ένας από τους σημαντικότερους κύκλους στη ζωή του. Ένας κύκλος, όπως αναφέρει, γεμάτος από σημαντικά γεγονότα, συγκινήσεις, γόνιμες αντιπαραθέσεις, ωραίες παρέες και σημαντικούς ανθρώπους, κυρίως όμως από συνεπείς προσπάθειες για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για τον Δήμο και τους ανθρώπους του.

Σημειώνει ότι ο δικός του κύκλος ως επικεφαλής μπορεί να κλείνει, σίγουρα όμως δεν κλείνει ο κύκλος της Δημοτικής Κίνησης στα τοπικά πράγματα, ιδιαίτερα αυτές τις ιστορικές για την περιοχή στιγμές που οι δυσκολίες της μετάβασης απαιτούν τη συμμετοχή και την εγρήγορση όλων ούτως ώστε αυτή να είναι δίκαιη για τους πολίτες της περιοχής αλλά και τις επόμενες γενιές.

Η ποιότητα της ομάδας, οι αρχές και η ιστορία της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να ζεις», αναφέρει ο κ. Ιωαννίδης, αποτελούν εγγύηση ότι η παρουσία της θα συνεχίσει να είναι επωφελής και χρήσιμη για τον τόπο και τους πολίτες. Δηλώνει επίσης πως παραμένει μέλος και δημοτικός σύμβουλος με την Κίνηση, με πρόθεση να στηρίξει τον νέο επικεφαλής και να προσφέρει στην υλοποίηση των στόχων της.

 

www.ertnews.gr

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.