Header Ads

Ελεν Ντε Τζένερις: Τίτλοι τέλους για την εκπομπή της το 2022 μετά από 19 σεζόν

Η Έλεν Ντε Τζένερις θα βγει εκτός τηλεοπτικού αέρα -τουλάχιστον προς το παρόν. 

Η κωμική ηθοποιός και επί σειρά ετών οικοδέσποινα του τοκ σόου The Ellen DeGeneres Show ανακοίνωσε ότι η εκπομπή της θα ρίξει αυλαία μετά από τη 19η σεζόν.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ντε Τζένερις είπε στους εργαζομένους της εκπομπής της ότι οι τίτλοι τέλους θα πέσουν το 2022 και ότι, την Πέμπτη 13 Μαΐου θα συζητήσει την απόφασή της στο πλατό της εκπομπής με καλεσμένη την Όπρα Γουίνφρι. 

«Κοίτα, θα είναι πραγματικά δύσκολο την τελευταία μέρα, αλλά επίσης ξέρω ότι ήρθε η ώρα. Είμαι δημιουργικό άτομο και όταν είσαι δημιουργικό άτομο χρειάζεσαι συνεχώς προκλήσεις, γι’ αυτό αποφάσισα να παρουσιάσω τα Όσκαρ ή να επιστρέψω στο stand-up. Ήθελα κάτι να με ιντριγκάρει. Και παρότι το σόου είναι υπέροχο και διασκεδαστικό δεν αποτελεί πια πρόκληση. Χρειάζομαι κάτι καινούργιο να με προκαλέσει», είπε σε συνέντευξη της στο The Hollywood Reporter.

Η είδηση για το τέλος της εκπομπής της έρχεται στον απόηχο όσων είδαν το φως της δημοσιότητας τον Ιούλιο του 2020 με τις καταγγελίες εργαζομένων για τοξικό εργασιακό περιβάλλον. Το BuzzFeed News μίλησε με 36 πρώην εργαζομένους οι οποίοι υπό καθεστώς ανωνυμίας μοιράστηκαν ιστορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά της οποίας υπήρξαν θύματα ή μάρτυρες περιστατικών. 

Τρεις παραγωγοί αποχώρησαν από το σόου εν μέσω καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση και ρατσιστικά σχόλια και η Warner Bros. ξεκίνησε έρευνα που αποκάλυψε προβλήματα στη διαχείριση του σόου. 

Μετά την έρευνα η τηλεθέαση βρέθηκε σε ελεύθερη πτώση, αν και η ηλικίας 63 ετών Ντε Τζένερις -που παραμένει στο δυναμικό της Warner με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για το μέλλον- είπε στο The Hollywood Reporter ότι τα δημοσιεύματα δεν επηρέασαν την εκπομπή ή την απόφαση να ρίξει τίτλους τέλους, δηλώνοντας ότι όλα αυτά ήταν «πολύ οδυνηρά», αλλά αν ήταν να εγκαταλείψει το σόου μετά τα γεγονότα δεν θα είχε ξεκινήσει ακόμη μία σεζόν. 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.