Header Ads

Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει εσπευσμένα ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ - Ανησυχία στη Βόρεια Ελλάδα

Ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), Παναγιώτης Αρκουμανέας, μεταβαίνει την, Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, στην πόλη της Θεσσαλονίκης, επικεφαλής κλιμακίων του Οργανισμού.

Ο κ. Αρκουμανέας, όπως γίνεται γνωστό, θα έχει συνάντηση, στις 12 το μεσημέρι, με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, ενώ στη συνέχεια θα έχει συνάντηση και με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, με τον οποίο θα επισκεφτούν, στις 13:30, το εξεταστήριο Covid του ΕΟΔΥ που λειτουργεί στο κτήριο διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Βίλα Αλλατίνι).

Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται το ενδεχόμενο εισήγησης να περάσει η Θεσσαλονίκη στο επίπεδο 4 (αυξημένου κινδύνου) του χάρτη επιδημιολογικής ασφάλειας, καθώς εντοπίστηκαν στην πόλη 384 νέα κρούσματα.

Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ, αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ), θα πραγματοποιήσουν, δωρεάν rapid τεστ σε πολίτες, στη Νέα Παραλία, στο ύψος του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

(με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.