Header Ads

Η «Οικογένεια Άνταμς» επιστρέφει με την υπογραφή του Τιμ Μπάρτον

Η αγαπημένη μαύρη κωμωδία «Οικογένεια Άνταμς», που συστήθηκε πρώτη φορά στο τηλεοπτικό κοινό το 1964, επιστρέφει στην μικρή οθόνη με την υπογραφή του Τιμ Μπάρτον. 

O Αμερικανός σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός ετοιμάζει νέα live-action σειρά και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα σκηνοθετήσει όλα τα επεισόδια. 

Παραγωγός είναι η MGM TV, ενώ υπάρχουν ήδη υποψήφιοι αγοραστές, μεταξύ των οποίων και το Netflix

Ο Τιμ Μπάρτον θα τοποθετήσει τις σουρεαλιστικές περιπέτειες της «Οικογένειας Άνταμς» -που ύμνησε τη διαφορετικότητα- στη σημερινή εποχή και θα αφηγηθεί τις ιστορίες με τη ματιά της θυγατέρας των Άνταμς, Γουένσντεϊ: Πώς τής φαίνεται άραγε, ο κόσμος εν έτει 2020; 

Η γκοθ «Οικογένεια Άνταμς» δημιουργήθηκε από τον καρτουνίστα Τσαρλς Άνταμς το 1938 και άρχισε να δημοσιεύεται στο New Yorker. Έκτοτε έχει γίνει σειρά, ταινία, animation, με πιο γνωστή την κινηματογραφική μεταφορά του 1991 με τους Ραούλ Τζούλια, Αντζέλικα Χιούστον και Κρίστοφερ Λόιντ. 

Η τηλεοπτική σειρά τη σεζόν 1964 - 65

Περιττό να σημειώσει κανείς πόσο ταιριάζει στο σύμπαν του Τιμ Μπάρτον, σκηνοθέτη ταινιών όπως «Ψαλιδοχέρης», το «Dark Shadows», το «Sweeney Todd: Ο Φονικός Κουρέας της Οδού Φλιτ» και «Ο Σκαθαροζούμης», η μοναδική «Οικογένεια Άνταμς». 

Πηγή: Deadline

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.