Header Ads

Ο Τραμπ: Ο Μπάιντεν θα καταργήσει τα Χριστούγεννα

Το Χαλοουίν είναι σχεδόν δύο εβδομάδες μακριά, αλλά ο Ντόναλντ Τραμπ προχώρησε σε ένα νέο ξέσπασμα εναντίον του Τζο Μπάιντεν κηρύσσοντας τον «πόλεμο των Χριστουγέννων», σε μια παράξενη νέα γραμμή επίθεσης εναντίον του πολιτικού αντιπάλου του ενόψει των επικείμενων προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην πόλη Κάρσον της Νεβάδα, την Κυριακή, ο Τραμπ φάνηκε να κατηγορεί για τα lockdowns του κορονοϊού τον Μπάιντεν.

«Με το lockdown του Μπάιντεν, τα φώτα στο Ρίνο και το Λας Βέγκας έσβησαν», είπε.

Σημαντική λεπτομέρεια: Πρόεδρος των ΗΠΑ, άρα υπεύθυνος για τα lockdown, είναι ο ίδιος ο Τραμπ. Ο Μπάιντεν είναι προς το παρόν ένας απλός πολιτικός χωρίς κανένα κυβερνητικό ρόλο ή αξίωμα.

Ο Τραμπ ισχυρίστηκε ακόμη ότι ο Μπάιντεν θα ακυρώσει την επικείμενη Χριστουγεννιάτικη σεζόν, εάν εκλεγεί.

«Εάν εκλεγεί, το Κάρσον θα γίνει πόλη-φάντασμα και η περίοδος των Χριστουγέννων θα ακυρωθεί», δήλωσε ο Τραμπ.

Σημαντική λεπτομέρεια Νο.2: Ο Μπάιντεν, σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές, δεν θα αναλάβει καθήκοντα πριν τις 20 Ιανουαρίου - πολύ μετά την περίοδο των Χριστουγέννων. Εξάλλου, ο πρώην αντιπρόεδρος είναι καθολικός που γιορτάζει τα Χριστούγεννα.

Στο παρελθόν, ο Τραμπ έχει αναφερθεί κατά καιρούς και σε άσχετες στιγμές στα Χριστούγεννα, ακόμη και το καλοκαίρι, ισχυριζόμενος συχνά ότι είναι αυτός που έφερε πίσω τον εορτασμό τους στις ΗΠΑ.

Σημαντική λεπτομέρεια Νο.3: «Ο εορτασμός των Χριστουγέννων δεν έχει σταματήσει ποτέ στις Ηνωμένες Πολιτείες». 

 
Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.