Header Ads

Ο «Πολύ σκληρός για να πεθάνει» Μπρους Γουίλις γίνεται ξανά Τζον ΜακΛέιν για τις ανάγκες διαφημιστικού

Ο Μπρους Γουίλις υποδύεται ξανά τον ντετέκτιβ Τζον ΜακΛέιν, έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς κινηματογραφικούς ρόλους του, για τις ανάγκες διαφημιστικού. 

Το εξαιρετικό δύο λεπτών φιλμάκι για την μπαταρία αυτοκινήτου DieHardέγινε αφορμή για την επανένωση του Αμερικανού σταρ με ηθοποιούς του blockbuster «Πολύ σκληρός για να πεθάνει» (1988), συγκεκριμένα, με τον Ντε′ βορό Γουάιτ (ο οποίος έπαιζε τον Αργκάιλ) και τον Κλάρενς Γκίλιαρντ (Θίο). 

Αλλά και ευκαιρία να ξαναδούμε τον Γουίλις, το αυτοκίνητο του οποίου μένει από μπαταρία (έτσι αρχίζει το φιλμάκι), να αντιμετωπίζει παλιούς εχθρούς και να συναντά παλιούς φίλους, να περνάει μέσα από τζαμαρίες, να πέφτει πάνω σε αυτοκίνητο εν κινήσει (και μετά να γελάει) και βεβαίως, να δέχεται πυροβολισμούς. 

Όπως δήλωσε ο Μπρους Γουίλις «ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα κάνει διαφήμιση υποδυόμενος τον Τζον ΜακΛέιν, αλλά η εταιρεία Advance Auto Parts είχε την ιδέα να ενσωματώσει την μπαταρία DieHard στην ιστορία του ‘Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει’ μέσα από μια ταινία μικρού μήκους που είναι αυθεντική τόσο όσον αφορά τον χαρακτήρα του ΜακΛέιν όσο και τα δύο brands», προσθέτοντας ότι το σενάριο είναι έξυπνο και το σποτάκι διασκεδαστικό. 

Η επιτυχία της ταινίας -όχι μόνο εισπρακτική- οδήγησε σε τέσσερα σίκουελ: Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει 2 (Die Hard 2, 1990), Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει: Η Εκδίκηση (Die Hard: With a Vengeance, 1995), Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει 4.0 (Live Free or Die Hard, 2007) και Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει Σήμερα (A Good Day to Die Hard, 2013), όλες με τον Μπρους Γουίλις στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πηγή: The Hollywood Reporter 

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.