Header Ads

Νικόλ Κίτμαν Κιθ Ούρμπαν: Εδωσαν 5.600 ευρώ για μια βραδιά γενεθλίων σε εικονικό διαστημικό περιβάλλον

.

Ενα ιδιαίτερο - και πανάκριβο - δώρο έκανε η Νικόλ Κίντμαν στον συνομίληκό της σύζυγο, Κιθ Ούρμπαν στην επέτειο των 53ων γενεθλίων του. 

Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram μια φωτογραφία που την απεικονίζει μαζί με τον, επίσης Αυστραλό, μουσικό να αιωρούνται στο αεροσκάφος Boeing 727 που δημιουργεί συνθήκες εικονικού διαστημικού περιβάλλοντος για όσους θέλουν να κλείσουν μια αλλιώτικη πτήση και να βιώσουν μια ξεχωριστή εμπειρία ονόματι The ZERO-G Experience

«Χρόνια πολλά αγάπη μου», έγραψε η Νικόλ Κίντμαν στην λεζάντα της φωτογραφίας που τους απεικονίζει με ειδικές στολές να αιωρούνται στο εσωτερικό του αεροσκάφους - από το οποίο, σημειωτέον, λείπουν οι θέσεις. 

Στο φόντο της φωτογραφίας απεικονίζονται κι άλλοι που έζησαν αυτή την εμπειρία μαζί τους - οι ίδιο, ωστόσο, ανέφεραν ότι είχαν κάνει κράτηση στην συγκεκριμένη «πτήση» προ Covid -19

Σε κάθε περίπτωση, οι θαυμαστές τους φάνηκαν να ενθουσιάζονται από την επιλογή. «Ενας καταπληκτικός τρόπος να περάσει κανείς τα γενέθλιά του...», έγραψε κάποιος. «Χαρούμενα γενέθλια, σας αγαπάμε τόσο πολύ», ανέφερε κάποιος αλλος. «Τόσο διαφορετικό. Συγχαρητήρια στον αέρα», σημείωσε ένας ακόμα. 

View this post on Instagram

Happy Birthday my love! Love is in the air ❤️

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

Η συνέχεια εδώ
Από το Blogger.