Header Ads

To bullying που δέχτηκε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ για τις γυμνόστηθες φωτογραφίες της Νταϊάνα

Ο εκδότης της Vogue, Νίκολας Κόλεριτζ, εκδίδει ένα νέο βιβλίο για την πριγκίπισσα Νταϊάνα και αποκαλύπτει ένα άγνωστο γεγονός που στιγμάτισε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. 

Όταν ήταν ακόμη έφηβος, στα 14 του χρόνια, είχε δεχτεί bullying από τους συμμαθητές του όταν είχαν κυκλοφορήσει οι γυμνόστηθες φωτογραφίες της μητέρας του. Μάλιστα, τον κορόιδευαν για το μέγεθος του στήθους της.  

Τα παραπάνω τα αποκάλυψε στον Κόλεριτζ η ίδια η Νταϊάνα σε ένα γεύμα που είχαν οι δυο τους. Ο 14χρονος τότε Γουίλιαμ είχε πάρει τηλέφωνο την μητέρα του από το Eton College που ήταν τότε εσωτερικός και της είπε ότι τον κοροϊδεύουν για το μέγεθος του στήθους της. «Ο Γουίλιαμ με πήρε τηλέφωνο από το Eton. ο καημένος, ήταν μόνο 14 χρονών. Ήταν ταραγμένος. Μου είπε ότι κάποια από τα αγόρια τον κορόιδευαν, λέγοντας ότι το στήθος μου ήταν πολύ μικρό», φέρεται να του είπε η Νταϊάνα και ζήτησε την γνώμη Κόλεριτζ για το πως να χειριστεί του θέμα. 

«Μου κόπηκε η ανάσα και έγινα κατακόκκινος», θυμάται ο ίδιος. 

Ο τρόπος που είχαν χειριστεί τα ταμπλόιντς τότε την Νταϊάνα ήταν τραγικός μέχρι τον θάνατό της. 

«Ήθελε την προσοχή»

Ωστόσο, ο Κόλεριτζ αναφέρει ότι ένα μέρος της ευθύνης για την θανατηφόρα, όπως αποδείχτηκε αγάπη των παπαράτσι στην Νταϊάνα, ήταν και δικό της, αφού μερικές φορές αποζητούσε αυτή την προσοχή. 

Άλλωστε, μετά από αυτό το γεύμα που είχαν, που έγινε το 1996, θυμάται ότι έξω από το εστιατόριο που είχαν συναντηθεί, είχαν στηθεί παπαράτσι. Ο Κόλεριτζ κάλεσε έναν φίλο του σε μια εφημερίδα και τον ρώτησε πως ήξεραν ότι θα είναι εκεί για φαγητό. Και αυτός του απάντησε: «Μόλις μίλησα με το τμήμα φωτογραφίας μας. Η ίδια η Νταϊάνα πήρε τηλέφωνο από το αυτοκίνητο την ώρα που ερχόταν στο γεύμα. Συχνά τους ενημερώνει για το που θα βρίσκεται». 

Πηγή: Insider

 

 

 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.