Header Ads

Καλαμαριά: Βίντεο καταγράφει τη στιγμή της τραγωδίας με τον θάνατο φιλάθλου στο γήπεδο

wasr

Ο διαπληκτισμός δύο φιλάθλων κατά τη διάρκεια του αγώνα Απόλλωνας Πόντου-Χανιά για το πρωτάθλημα της SuperLeague 2, που είχε ως αποτέλεσμα ένας από αυτούς να χάσει τη ζωή του έχει καταγραφεί καρέ-καρέ σε βίντεο.

Στο οπτικοακουστικό ντοκουμέντο, που δημοσιεύει το Flashnews.gr αποτυπώνεται καρέ – καρέ όλο το περιστατικό, το οποίο ξεκίνησε με το 70χρονο θύμα να διαπληκτίζεται λεκτικά με συνομήλικο του από την Καλαμαριά.

Ξαφνικά, και ενώ ο άτυχος άνδρας κινείται προς τα σκαλοπάτια της κερκίδας για να φύγει ένας άλλος πηγαίνει και τον σπρώχνει με αποτέλεσμα την πτώση του, η οποία αποδείχτηκε μοιραία, αφού παρά τις προσπάθειες των γιατρών που ήταν στο γήπεδο ο ηλικιωμένος άφησε την τελευταία του πνοή.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε μια σύλληψη ενώ μετά το περιστατικό ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, εξέφρασε τη θλίψη του τονίζοντας πως ο αθλητισμός είναι ψυχαγωγία.

Συγκεκριμένα, έγραψε στο twitter:

«Τραγικό το συμβάν του θανάτου ηλικιωμένου στο γήπεδο της Καλαμαριάς, έπειτα από διαπληκτισμό με συνομήλικό του, που συνελήφθη. Καταδεικνύει την ανάγκη να αντιληφθούμε πως το ποδόσφαιρο, ο αθλητισμός, είναι ψυχαγωγία, όχι χώρος εκτόνωσης διαφορών. Συλλυπητήρια στους οικείους του».

Επίσης σε ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Χανιά «εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του φιλάθλου του Απόλλωνα Πόντου που ”έφυγε” τόσο άδικα από τη ζωή κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ομάδα μας. Ας είναι το τελευταίο τραγικό περιστατικό στα γήπεδα».

Πηγή: Flashnews

 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.