Header Ads

Διαρρήκτης μπήκε στο σπίτι του, τον σκότωσε και πήγε για ύπνο ανενόχλητος

Ένας 72χρονος άντρας στο Ντάλας των ΗΠΑ, πυροβόλησε και σκότωσε, έναν διαρρήκτη που προσπάθησε να εισβάλει στο σπίτι του. Σύμφωνα με τις αρχές, αφού τον πυροβόλησε πήγε για ύπνο σαν να μην συνέβη τίποτα και αργότερα φώναξε την αστυνομία.

Όπως αναφέρεται στην ένορκη δήλωσή του, ο Τζέιμς Μάικλ Μέγιερ, κάλεσε την αστυνομία για να δηλώσει απόπειρα διάρρηξης, όταν βρήκε το σώμα του άνδρα νωρίς το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο Μέγιερ δήλωσε πως είδε κάποιον να επιχειρεί να εισβάλει στην αποθήκη του σπιτιού του γύρω στις 5 το πρωί. Άρπαξε το όπλο του, βγήκε έξω και φώναξε πως θα πυροβολήσει.

Ένας άγνωστος άνδρας άρχισε να τον πλησιάζει οπότε τον πυροβόλησε, όπως δήλωσε ο Μέγιερ. Μετά τον πυροβολισμό ο άνδρας, άρχισε να τρέχει και ο Μέγιερ τον πυροβόλησε ξανά. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο διαρρήκτης δεν αποτελούσε πια απειλή από την στιγμή που απομακρύνθηκε.

Ο Μέγιερ δήλωσε επίσης πως δεν ήξερε ότι τον είχε πετύχει, οπότε πήγε για ύπνο και το πρωί είδε το άψυχο σώμα του διαρρήκτη στον κήπο του και κάλεσε τις αρχές.

Δεδομένου ότι τον πυροβόλησε δύο φορές, χωρίς να αποτελεί απειλή μετά την απομάκρυνσή του από την οικία, ο Μέγιερ αντιμετωπίζει κατηγορίες για δολοφονία, σύμφωνα με την αστυνομία.

πηγή: USA TODAY

 

Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.