Header Ads

Η κηδεία του εκδότη και πολιτικού, Αντώνη Λιβάνη

Eurokinisi/funeral

Στη Μητρόπολη Αθηνών τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία ου εκλιπόντος εκδότη και πρώην βουλευτή, Αντώνη Λιβάνη.

Στην κηδεία παραβρέθηκε πλήθος πολιτικών προσωπικοτήτων με πρώτο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά και τους Αλέξη Τσίπρα και Φώφη Γεννηματά, πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝΑΛ αντίστοιχα. Παρόντες επίσης οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Γιώργος Παπνδρέου, πρώην και εν ενεργεία βουλευτές από όλα σχεδόν τα κόμματα, πολλά παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ (Λαλιώτης, Γείτονας, Απ.Κακλαμάνης),  αλλά και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου όπως οι Γιώργος Βαρδινογιάννης, Μιχάλης Σάλλας καθώς και η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου Δήμητρα Λιάννη κ.α. 

Με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, ο Δήμος παραχωρεί τάφο τιμής ένεκεν στο Α′ Νεκροταφείο για την ταφή του Αντώνη Λιβάνη.

«Ο εκλιπών επί πολλές δεκαετίες διαδραμάτισε σημαίνοντα ρόλο στα δημόσια πράγματα της χώρας, ίδρυσε έναν από τους μεγαλύτερους εκδοτικούς οίκους, ενώ έφηβος ακόμη καταδικάστηκε σε θάνατο από τους Γερμανούς κατακτητές» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του δήμου.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να γίνουν δωρεές στο σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» στη μνήμη του πολυαγαπημένου μας Αντώνη Λιβάνη. 

 

Κώστας Καραμανλής.Από δεξιά: Α.Παπανδρέου, Φ. Γεννηματά, Ν. Κακλαμάνης, Π.Παυλόπουλος, Αλ.Τσίπρας, Αλ.Φλαμπουράρης, Κ.Καραμανλής, Απ.Κακλαμάνης, Β.Θάνου, Κ.Σκανδαλίδης. Ευάγγελος Αντώνης και Βασιλική Θάνου. Κώστας Σκανδαλίδης.Δήμητρα Λιάννη - Παπανδρέου.Eurokinissi/funeralEurokinissi/funeralΑλέξης Τσίπρας.Φώφη Γεννηματά και Κώστας Γείτονας.Δεξιά ο Κώστας Λαλιώτης.Αριστερά η Άννα Διαμαντοπούλου.Δημήτρης Τσοβόλας.Ανδρέας Λοβέρδος. Άντζελα Γκερέκου.Γιώργος Σγουρός και Βασίλης Βασιλικός.Δεξιά η Νόρα Κατσέλη.Αριστερά ο Τάσος Γιαννίτσης.Eurokinissi/funeralΤόνια Αντωνίου και Βιώργος Βαρδινογιάννης.Γιώργος Βαρδινογιάννης.Μιχάλης Σάλλας.Αριστερά η Μαριάννα Βαρδινογιάννη.Eurokinissi/funeralΝικήτα Κακλαμάνης.Στα δεξιά η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.Απόστολος Κακλαμάνης.
Newsroom / HuffPost Greece
Από το Blogger.